Українська Канада
-
Якщо ван не далеко до посольства то їдьте та запитуйте на місці.
-
Є в канаді вже провірені компанії посередники?
-
Підскажіть будьласка: хто самостійно здавав та забирав паспорти у Відні, через який час приходив лист, що потрібно забирати? В мене вже два тижні пройшло і нема листа, щоб забирати. Тільки application was approved
-
Доброго ранку чи хтось робив транзітну візу для пересадки у Лондоні, якщо так поділіться будь ласка інформаціею.
-
А ви в Манітобі?
-
Дякую!
-
Дякую за success story. А де можна ознайомитися з подібними історіями жінки з дітьми, яка прибула до Канади без чоловіка? (бо чоловікам в більшості випадків недозволено перетинати кордон).
-
Дуже дякую👍
-
і вам, Каре Макіпе !
-
Гарного дня Антоне!
-
дякую, Каре Макіпе!
-
Теж перефразую медецина одразу відправляється до бази вам видають унікальний код. А що там вони роблять з нею я не знаю читайте на офіційних сайтах Антоне!
-
питаю, бо маю побоювання що до здачі медицини у варшаві для родини, але розумію, що так дешевше
-
Перефразую та уточню, у вашої родини все підтягнулося і медицину зарахували ?
-
Моя сім'я прилетіла я обороняю країну Антоне!!!
-
а ви вже прилетіли в канаду, все підтягнулося?
-
Хочу поділитися опитом проходження медицини для Канади у Польші: адрес медичного центру: Варшава, 9/1 Fabryczna. Всі запитання пишить йому на електрону адресу на польський через гугл перекладачь відповідає усім: DRKRUK@POCZTA.ONET.PL Якщо ви володієте польською можете йому зателефонувати ось Йго номер +48601214672 Звати його Marek Kruk дуже кчемна людина допомогає українцям робить все швидко, він сертифіцираваний лікарь для медоглядів до Канади.
-
Подскажите пожалуйста если мне уже пришла виза, на 6 месяцев могу ли я работать или находится в других странах если подавался в Польше??
-
Теж чекаю листа вже тиждень
-
Він ще не відбувся
22 Jan 2023, 19:22
38988/124899
about an hour ago