Українська Канада
-
Ввечері прийшла отсання віза на старщу дитину. Тому я сміливо можу сказати що нас квест заверщшенно рівно у двумісячний термін Доброго дня друзяки, декілька питань: 1) чи потрібно вакцинувати дитину 9 років, що б не сидіти 14 днів 2) у мене і у дружини роздруковані сертифікаи від сіменого лікаря двома мовами і сертифікат дія астразенека ( корея) - канада її визнає ? Цього вистачить ? 3) хто вже прибував у Ванкувер, можете поділитися адерсами і дорожньою картою дій що робити новоприбулим одразу. Де реєструватися на SIN, проходити медогляд, який банк обрати , тощо ?
-
Ось цей додатковий документ 👆
-
Avenida Jaime Balmes 11 Torre, D-201A, Polanco I Secc, Miguel Hidalgo, 11550 CDMX, Мексика Якщо ви в Мексиці, то відправляйте по цій адресі. Якщо ви в іншій країні латинської америки, то відправляйте документи в візовий центр країни, де зараз знаходитесь і здавали біометрію. Ми в Панамі і тут всі документи робимо, тому відправляли на адресу панамського VAC, а вони сказали передадуть в Мексику. І нас ще попросили додати якийсь дивний чек лист до нашого пакету документів. Якийсь бланк, в якому потрібно було проставити галочки і підписати його окремо від кожного апліканта. Не знаю чи це тільки в Панамі такий запитали в нас чи це всі аплікації, що передають в Мексику потребують. Але на всякий випадок роздрукуйте і вкладіть в конверт.
-
Згадайте хоч приблизно місяць, там без точних дат все одно запитує. Подивіться по якихось смс та переписках, фото. А ще додайте в додаткові документи пояснення на рахунок цього. Типу, що міняли прізвище і дані можуть бути неточні
-
Може хтось підскаже адресу куди можна відправити документи щоб вклеїти візу в Мексиці ?
-
Анкету на візу допомагають ваші дівчата заповнити?😁
-
Доброго дня,підскажіть будь ласка,чекаємо на паспорти з візами,а на пошту регулярно приходять повідомлення,ваш стан заявки змінено,перевірте повідомлення,а нових немає смс,що це означає?
-
Добрий ,спочатку спробуйте відкрити з іншого пристрою ,а якщо нічого не зміниться то напишіть в підтримку
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, зареєструвала анкету на CUAET 13 квітня, прийшло запрошення на біометрію, але досі ще не здала. Сьогодні зайшла в свій акаунт, щоб відкрити лист з запрошенням на біометрію, а його не відкриває. Це може бути через те, що пройшло вже 30 днів з моменту надання часу на здачу біометрії?
-
Вам вклеїли вже візу
-
Розумію, що це не дуже коректне запитання, але там потрібно вибирати apply for a work permit for the first time or with a new employer + restore my status as a worker? У мене просто ще немає роботодавця, але перміт уже є
-
Там рахують по року народження, потрібно, щоб до кінця року дитині виповнилося 6 років і вона йде до школи. Тобто 2005 року народження йде до школи в перший клас у 2011, тому у 2022 повинна йти у 12й клас, але за бажанням можна йти і в 11й. У мене теж донька закінчила 10й, тож цікавить це питання. Але це для Манітоби, треба знати, в яку провінцію вы їдете, бо у БК мені здається закінчують вже в 16 років школу
-
Не вдалось зареєструватись на літак чомусь, хто в курсі чи будуть ще і що це за проблема?