Українська Канада
-
Так ніхто і не хоче подаватись у Німеччину. Просто транзитом у аеропорт. Я ж від початку написала свою ціль.
-
Люди, прошу вас трошки мені пояснити якщо є час на це 😬 Подали сьогодні заявку на отримання візи та вже прийшло повідомлення, що потрібно в продовж 30 днів здати біометрію, ми не маємо дітей, зараз у польщі, підскажіть будьласка, чи треба десь записатись для того, щоб здати відпичатки та фото, або можна приїхати та по факту ідти здавати? Бо взагалі читав що зараз нема терміну на сдачу біометриї але мені пише про 30 днів, прошу написати мені у пм
-
Малось на увазі не сама подача на PR . Цк зрозуміло що подача на PR залежить від провінції . А після того як ти подався на PR скільки очікувати рішення. Чи залежить термін очікування від провінції де ти подавався ? Чи всюди однаковий термін очікування?
-
Де ви проходили медицину??
-
Залежить від провінції
-
Хто вже знімав рестрікшини з воорк перміта, коли пройшов медогляд? Як це робити?😄 Бо перерила сайт, показує, що потрібно лише подаватися заново
-
Опишіть свою ситуацію і все. У мене було так що для дитини попросили, дозвіл на виїзд. Ми його відправили і відповіді не було. Я писав чи все вони отримали і чи все їм підходить.
-
доброго дня,підскажіть будь ласка,якщо за новим закордонним паспортом немає ніяких відміток про виїзд за кордон,чи при заповнюванні анкети CUAET потрібно вказувати де я перебував за старим паспортом, термін якого вже закінчився? Буду вдячний за відповідь.