Українська Канада
-
Якщо ви знаєте що будете, то підтверджуйте Це воно запитує чи ви точно зможете бути, а не прямо в даний момент
-
Воно запитує чи я присутня у візовому тому думаю це вже на місці треба буде підтверджувати або я як завжди щось неправильно переклада😅
-
Підкажіть будь ласка це після отримання цього листа натискати Confirm Appointment? Чи після відвідування візового центру?)
-
Так, головне щоб виліт був з однієї з ціх країн та не було розриву транзиту.
-
Проблем немає якщо ви заїджали після 24.02 всі обмеження у ЕС зняті для громадян України, якщо ви маєте прихисток та виєджаєте то для країни яка вас прихистила знімає мороку по вашому забезпечені, але вже другий раз вам його не нададуть!
-
Доброго дня, питання до тих хто вже вилетів до Канади Мені прийшло на електрону пошту лист Де вказані країни з яких можна вилетіти без вклейки візи В ньому було написано наступне: «Ви маєте право на отримання візи без візового талона, і вам не потрібно надавати свій паспорт до IRCC, якщо ваш пункт відправлення для подорожі до Канади знаходиться в однієї з наступних країн: •Польща •Німеччина •Словаччина •Угорщина •Австрія •Румунія» Чи можливо вилетіти з однієї з цих країн, але брати білет з пересадкою?
-
Щиро дякую, зрозуміла😊 Гарного дня)
-
Дякую☺️ Там там по запису все чітко по часу? Бо бачу в чаті люди пишуть, що і раніше впорались)