Українська Канада
-
Дякую за відповіді☺️бажаю як найшвидше отримати бажані візи😊 Гарного дня
-
Ми коли здавали, хлопець із черги теж таке казав, що здав біометрію і через декілька днів прийшла віза, він сам відніс у візовий центр і йому вклеїли,і це все зайняло дуже мало часу до 7-10 днів. І ми так раділи, що швидко все буде, а виявляється, що не досить швидко, у мене досі висить , що біометрія Completed🤷♀️
-
Я так бачу по чату зараз у всіх затримки по розгляду заявок, бо зе місяць тому читала, що в Бухаресті все швидше було і через день два можна було паспорт наручно віднести і забрати, я дуже втішилась, але даремно😅
-
Але можливо вже щось змінилось, не знаю. Я чекала, що буде швидше, бо коли сдавали біометрію було небагато людей і ми записані були на 14.00,а сдали біометрію просто стячи в черзі десь в 11.00
-
Я здавала в посольстві
-
Бо будемо їхати з України і я немаю уявлення як там справа на кордонах і черги(
-
Зрозуміла, зараз з часом у всіх довше ніж очікували( А ще підкажіть бо читала в чаті, що здають в посолльстві чи все ж в візовому?
-
9 травня здавала-поки тиша
-
Доброго дня) питання стосовно здачі біометрії в Бухаресті (Румунія), знаю були відповіді, але вже давненькі( Можливо хтось нещодавно здавав і може поділитись досвідом що і як по часу відбувається?) Щиро дякую😊
-
ну в неї ж є закордонний паспорт? там буде ясно що повнолітня) і не залежна в подорожі від вас в плані документації, тому підтверджень чи дозволу на виїзд від батьків не потребує) ( я особисто вводила дані батьків там де запитувало, в моєї мами також інше прізвище, в просто ставила галочку що вона не подорожує зі мною. ніяких інших документів не запитувало) на рахунок сина то в ході заявки, під кінець якщо не помиляюсь вас спитає на рахунок інших дітей, і ви вказуєте що є син, і що він з вами не їде.
-
Вы должны вписать всех детей, какие у вас есть, даже приёмных, или умерших. Всех!
-
Добрий день. Зараз заповняю анкету (мати і донька 18 років). Підкажіть будь ласка, якщо у матері інше прізвище від другого чоловіка, а у доньки інше, як довести що саме вона моя донька якщо крім паспортів майже всі документи, де були докази про нашу спорідненість було втрачено?