Українська Канада
-
9 травня здавала-поки тиша
-
Доброго дня) питання стосовно здачі біометрії в Бухаресті (Румунія), знаю були відповіді, але вже давненькі( Можливо хтось нещодавно здавав і може поділитись досвідом що і як по часу відбувається?) Щиро дякую😊
-
ну в неї ж є закордонний паспорт? там буде ясно що повнолітня) і не залежна в подорожі від вас в плані документації, тому підтверджень чи дозволу на виїзд від батьків не потребує) ( я особисто вводила дані батьків там де запитувало, в моєї мами також інше прізвище, в просто ставила галочку що вона не подорожує зі мною. ніяких інших документів не запитувало) на рахунок сина то в ході заявки, під кінець якщо не помиляюсь вас спитає на рахунок інших дітей, і ви вказуєте що є син, і що він з вами не їде.
-
Вы должны вписать всех детей, какие у вас есть, даже приёмных, или умерших. Всех!
-
Добрий день. Зараз заповняю анкету (мати і донька 18 років). Підкажіть будь ласка, якщо у матері інше прізвище від другого чоловіка, а у доньки інше, як довести що саме вона моя донька якщо крім паспортів майже всі документи, де були докази про нашу спорідненість було втрачено?
-
The decision envelope for your application, tracking ID No. ...has been couriered from the Canada Visa Application Centre, Canada Visa Application Centre, Warsaw on Wed May 25 2022 via courier partner. Please use Tracking id. or the AWB number provided to track the shipment on the courier partners website after 24hrs. Сайт і номер накладної так і не відправили. Хто і як де трекав свої паспорти з Варшави?
-
Для вылета антиген подойдёт или только пцр нужен? (Вылет с Польши)
-
Може хтось знає реквізити банку для оплати курєрської доставки з Дюссельдорфу?