Українська Канада
-
Без візи не можна, а статус біженця нікому і не дають
-
Закордонний
-
Добрий вечір. Хтось може підсказати. Сьогодні змінився статут на cancelled хоча я все вірно вказала. Можна податись знову?
-
Ок. Дякую.
-
Перепрошую. Дружина ма паспорт до 31.08.2022. Отримала електронну візу до серпня і ВоркПерміт теж до серпня. Паспорт можна продовжити на 5 років але за 3 місяці до кінця його терміну. То буде 1.06. Чи можна по продовженню паспорту змінити дати візи та перміту? Чи ма летіти до Канади до серпня і вже на місті продовжувати. Дякую.
-
Подскажите кто не будь слышал о финансовой помощи в Канаде видела пост сегодня в интернете новый?
-
москалі тут пише Українська Канада..... чому ви сюди лізете злидні????
-
дуже дякую!
-
Якщо маєте вклеєну візу - то до кінця терміну дії візи, якщо електронну візу - маєте півроку, так само орієнтуєтесь на дати в листі
-
Доброго вечера. Скажите, как происходит процесс забирания паспорта с вклеенной визой в Варшаве на Хлодной 51? Паспорта сдала, но никакого корешка не получила...
-
До якої години приймають або працює vfs у варшаві? Я хочу піти запитати що і як
-
доброго дня. А підкажіть, будь ласка, скільки є часу для вильоту в Канаду після отримання візи CUAET?
-
Цей був бескоштовний, наскiльки я знаю
-
Сколько стоит перелет?
-
Підкажіть як попадають паспорти на вклеювання чи приходить у кабінеті ircc зміна статусу.Бо якось дивно, був статус схвалено, електр віза, а тепер статус розглядається
-
Хто знає, чи можна одному з групи подавати на вклейку візи, а інші планують по foil less віза їхати?
-
Якось так
-
Так довго чув що деякі за кілька днів получали а тут вже майже 2 місяця
-
Здав біометрію 25 березня. Все ще нема жодних зрушень по заявкам
-
Доброго дня після здачі біометрії хто скільки чекав на візу подав 4 травня за кілька годин прийшло запрошення на відбитки здав 12 травня відбитки і на сьогодні ніякий інформації?
22 Jan 2023, 19:22
39573/124478
less than a minute ago