Українська Канада
-
Статус постійного резидента Канади
-
Permanent Residence - наступний етап легалізації в Канаді, якщо ви плануєте залишатись
-
Дякую
-
Туризм, у вас же туристична віза, як і у всіх по цій програмі А ворк перміт ви отримаєте тільки по прильоту вже
-
Здравствуйте! При реєстрації в ЛОТ пише вказати ціль приїзду. Хто що писав, хто з візою CUAET? Бизнес Імміграція Навчання Туризм Робота
-
Что такое PR? 🙈
-
Эти провинции выбраны не зря, в Ониармо будет сложнее подучить PR
-
Добрий день. А куди має прийти номер по якому отримують паспорт? Бо мені теж прийшло ще в четвер що «в процесі». І до тепер тишина. Переживаю чи все Ок. Знаю що декому приходить від vfs global смс. Мені чомусь тільки в IRCC
-
до цього дня, трекінг паспорту був "Your application, tracking ID No. has been dispatched to the IRCC Office" а сьогодні чомусь вже "NO RECORDS FOUND" може зробили вже, цікаво
-
Тогда получается в 17
-
Вроде по Киеву +7 часов
-
Дуже дякую,Маріє,дуже толково все написали .буду рада читати Ваші дописи уже зКанади.якщо не секрет яку маєте професію і ким мрієте працювати в Канаді та який регіон Вам довподоби?
-
Я відправив 16.05, 18.05 він вже в VFS. Дякую за відповідь
-
Так . Перше шо прийшло смс з білметрією . Друге оновили ваш статус . Третє одобрення заявки вже с сьогоднішньою датою . Здавав паспорт на вклейку в п'ятницю. Ви коли здавали ?
-
Теж цікавить, бо о 19:00 буду зайнятий.
-
Теж сьогодні було як у мене ?
-
В мене так само. Буквально декілька хвилин назад отримав your application was approved с сьогоднішньою датою
-
Запис вебінару буде доступний ?
-
По секрету, ці « проблеми зі здоров‘ям» коштують 5-7 тис $))) Платиш і ти проблемний)))
-
Вторая биометрия, раньше был approved а сейчас in progress (сегодня статус изменился. Это хороший знак ? (Паспорт на вклейке)
22 Jan 2023, 19:22
39596/124779
5 minutes ago