Українська Канада
-
Так . Перше шо прийшло смс з білметрією . Друге оновили ваш статус . Третє одобрення заявки вже с сьогоднішньою датою . Здавав паспорт на вклейку в п'ятницю. Ви коли здавали ?
-
Теж цікавить, бо о 19:00 буду зайнятий.
-
Теж сьогодні було як у мене ?
-
В мене так само. Буквально декілька хвилин назад отримав your application was approved с сьогоднішньою датою
-
Запис вебінару буде доступний ?
-
По секрету, ці « проблеми зі здоров‘ям» коштують 5-7 тис $))) Платиш і ти проблемний)))
-
Вторая биометрия, раньше был approved а сейчас in progress (сегодня статус изменился. Это хороший знак ? (Паспорт на вклейке)
-
А по киевскому времени в 19.00
-
Где такое написано? Написано 10:00 АМ Edmonton
-
Спасибо 🌿🧘♀️💞🤗
-
Адміни, пліз, створіть, будь ласка, окремий чатик, для гендерних дискусій.
-
Бо мені 20 років і я до вильоту працювала на роботі в Німеччині на той квиток! Виїхала я так само як і всі. І не думала навіть про чартерний рейс, бо є жінки з малими дітьми, які не могли працювати. А чоловіки, чим ви займались, тепер на безкоштовне пруть. Я не бачу поряд з ними по 3 дітей, або що вони виглядають якимись немощними. Вибачаюсь перед тими хто дійсно має серйозні проблеми зі здоров‘ям, але думаю там від сили 1 такий.
-
Залежить від того, хто ви в ІТ, в якій провінції шукаєте, скільки у вас років експірієнсу, який рівень англійскої. Тобто від багатьох факторів. Але 1 місяць це мінімум. 2-5 днів після того як зааплаїтесь - НR скрінінг, ще через тиждень інтервью з пртенційним супервайзером, ще тиждень до технічного інтервью. Технічних інтервью може бути декілька. Тому все це дуже легко розтягується на місяць та навіть довше від момента реакціі на ваш аплікейшн
-
100%!
-
та і чому завжди кажуть "чоловіки хай самі заробляють та летять за свої гроші", камон, жінки взагалі то також можуть працювати і заробляти, та потрібно не забувати, що у людей є різні обставини а також проблеми зі здоров'ям
-
Ні, звичайно. 🤷♂ Рівень різного роду дискримінації в укр. суспільстві це норма!
-
Не люди звісно, нехай вмирають на батьківщині незалежно від сімейних обставин та стану здоров'я. Толерантність 80 лвл
-
Підкажіть будь ласка, як в Канаді з роботою в сфері сонячної енергетики? У чоловіка є великий досвід в Європі (монтаж сонячних панелей) , чи є шанси знайти таку роботу в Канаді? І в яких провінціях? Дякую
-
а чоловіки не люди?
-
По ссылке переходила. Там 10.00. А внизу Эдмонтон. Спасибо
22 Jan 2023, 19:22
39609/124745
13 minutes ago