Українська Канада
-
Не скажу на 100%, але здається зараз всім приходить foil less (бо я подавала в Іспанії і також в такому форматі прийшло) і Ви вже з цим листом здаєте паспорт
-
Приходить на три роки. Наприклад від 19 травня 2022 до 19 травня 2025
-
Прошу мені підказати який лист виглядає на запит паспорт ?
-
Підкажіть будь ласка, якщо я заповню анкету на хлопця, потім йому прийде лист з запрошенням на біометрію. Очевидно він не зможе виїхати та здати її, і я знаю що у цьому запрошенні передбачене таке що ти не можеш за 30 днів приїхати, траба написати пояснення. Що саме траба там буде написати?
-
Я ще сам очікую на вклейку, зараз теж "на розгляді", але відповідаю з досвіду по коментарях тут)
-
Так, аналогічно, як вклеють візу, поставлять назад статус Approved.
-
Як хочеться погодитись, та більше таких слів читати в чатах🙏🏼 Зараз всім нам, всім українцям, членам їх родини та друзям потрібна підтримка та об‘єднаність! Ми це вміємо, точно! Тому будь ласка, менше негативу в мережі, його всім вистачає з головою. Все буде Україна🇺🇦
-
я сьогодні геть ... роздрукувати той лист в якому рішення про надання візи?? (із таким в темі листа - Visa Approval and Issuance instructions )???
-
Це дуже суб'єктивні висновки, а ви розповсюджуєте їх на всіх чоловіків. Уявіть, як їм не приємно мабуть. Я завершу на цьому. Але я дуже втомилась просто від ось такої хвилі при вивченні про Канаду то скарг, то повчать, то зневажань. Я наче все й розумію, у всіх різний шлях. Але я дуже скучила за нашим ось таким духом об'єднаним, як коли ми спіаємо разом про калину, як коли сапортимо разом у волонтерстві. А так - такий негатив - яким вам дуже схотілось поділитись - дуже їсть ресурс (і це явно моя проблема, а не ваша). В жодному разі без бажання вас образити. Лише із закликом схаменутись) 💛💙
-
Доброго дня, хочу поділитися своїм шляхом отримання візи в Німеччині. 29.04 - подала заявку, її прийняли та прийшов запит на біометрію 05.05 - здала біометрію у Берліні за попереднім записом, через поїзд запізнилась на 20 хвилин, сказали, що все добре, це не проблема. 06.05 - в кабінеті з‘явилося, що біометрія - completed 11.05 - прийшлої лист Biometric Validity Letter 16.05 - статус заявки змінився на approved та прийшла foil-less visa 17.05 - здала особисто паспорт на вклейку у Дюссельдорфі. В конверт паспорт та роздрукована електрона віза, на конверті написала ім’я та прізвище, електрону пошту, телефон та адресу. Кинула у почтову скриньку на 1 поверсі (так сказав консультант). Ввечері вже прийшлої лист, що вони отримали паспорт та трек-номер. 18.05 - ще раз прийшлої лист на пошту про дійсність біометрії, 2 листа щодо мого паспорту. 19.05 - вночі прийшов work permit, в особистому кабінеті статус змінився на те, що заявка в процесі, лист про підтвердження біометрії та ще раз approved. 23.05 - ready for collection 24.05 - забрала особисто в Дюссельдорфі. З собою якійсь документ, що підтверджує особу та лист з телефона можна показати, шо паспорт «ready for collection”. Вклеїли мультивізу до кінця строку дії паспорту🥹
-
ДРУЗІ дуже потрібан вашу думка. ЧИ є у вас кейси видачі довгострокової візи, після того як людині прийшла фоїл лес. Ми другий день шукаємо інформацію , чи відппавляти на довгу, ризиковану і не просту вклейку візи. Що б отримати візуо до кінця папорту. Чи все це абсолютно безсенсова ситуація , і вклеють на тіж самі терміни ( 6 місцяв) мам хоче спробувати приїха ти весною. Чи кразе не ризикувати ї хати зараз
-
На біометрію треба взяти з собою паспорт, роздрукований Biometric Instruction Letter і Appointment Letter (резервація на біометрію)? Чи я щось пропустив?
-
Вікторіє. Заїжджена тема. Цілком можливо, що це ті чоловіки, що є багатодітними, чи з інівалідністю, чи єдиними годувальниками, чи не підлягають мобілізації. Будь ласка, давайте бути об'єднаною однією нацією українців, без наїздів та зауважень. У всіх горе. Не шийте клеймо не таких - на тих чоловіків. Я розумію, що можливо вам тяжко зараз самій, може ваш чоловік залишився і захищає країну - я вас обіймаю, але не підкидайте хмизу у вогонь ненависті. Думаю, кожен свідомий українець - мріє заробляти у Канаді так, щоб собі на гречку і пацанам на броніки. Давайте разом тішитись над тим, що ще +1 слатиме гроші в Україну.