Українська Канада
-
Вікторіє. Заїжджена тема. Цілком можливо, що це ті чоловіки, що є багатодітними, чи з інівалідністю, чи єдиними годувальниками, чи не підлягають мобілізації. Будь ласка, давайте бути об'єднаною однією нацією українців, без наїздів та зауважень. У всіх горе. Не шийте клеймо не таких - на тих чоловіків. Я розумію, що можливо вам тяжко зараз самій, може ваш чоловік залишився і захищає країну - я вас обіймаю, але не підкидайте хмизу у вогонь ненависті. Думаю, кожен свідомий українець - мріє заробляти у Канаді так, щоб собі на гречку і пацанам на броніки. Давайте разом тішитись над тим, що ще +1 слатиме гроші в Україну.
-
ДУЖЕ ДЯКУЮ !!!
-
ДУЖЕ ДЯКУЮ, ще питання (вибачте але я справді ... ) - - де є цей документ = "лист-запрошення на вклейку візи" - в листі на емайл із візою? як його впізнати ?
-
Спасибо!
-
доброго дня, хто відправляв вклеювати із Польщі - у Варшаву - відгукніться будь ласка в приватні повідомлення або перешліть мені підказку "що - куди - як" бо щось я розгубилась в цьому ... 😒
-
Привіт! 🙋🏼♂️🇺🇦 Хто володіє інформацією стосовно дозволу на роботу по програмі CUAET…? Open work permit видається на певний термін… Коли починається відлік цього терміну…??? Після прибуття в канаду і отримання дозволу в аеропорту, чи після того як відкрили візу з цим дозволом….???? Дякую за інформацію!✌🏻
-
Так скільки ж чоловіків було на заробітках в ЄС. Та й ті, у кого троє дітей можуть виїхати
-
Привіт! 🙋🏼♂️🇺🇦 Хто володіє інформацією стосовно дозволу на роботу по програмі CUAET…? Open work permit видається на певний термін… Коли починається відлік цього терміну…??? Після прибуття в канаду і отримання дозволу в аеропорту, чи після того як відкрили візу з цим дозволом….???? Дякую за інформацію!
-
Доброго дня) Чи можна відправити два паспорта один конвертом мій і сестри, ( але подавалися окремо) зворотня адреса назад оплачена за кожен паспорт окремо?)
-
Через декілька годин дізнаюся😅 мені сказали, що документ підтвердження особи та щоб був лист, що паспорт ready for collection
-
4 недели получилось