Українська Канада
-
Там все крок за кроком, якщо якийсь не пройшов, то заявка далі не розглядається
-
Якщо біометрія не сдана, то розгляд заявки припиняється поки її не сдаш? Чи можна сдати біометрію піздніше?
-
Термін на здачу біометрії відмінили ще на початку програми Термін у 30 днів написано у всіх, так як це стандартний бланк і якого ніхто змінювати не буде Все ок, ідіть здавати біометрію
-
Львів тільки
-
Візовий центр працює зараз тільки у Львові? Чи є в інших містах? Наприклад, Київ.
-
Процедура займає 2 хвилини часу, якщо ви колись отримували біометричний паспорт, то нічого нового там не буде
-
Дякую за ваш час
-
Лист шаблонний, термін є у всіх, але для нашої країни зробили виключення Якщо Ви в чомусь сумніваєтесь пишіть/дзвоніть в VFS і уточнюйте Але тут в чаті вже купа людей здавала після терміну і вже багато хто отримав візу, або навіть вже знаходиться в Канаді
-
Процедура проходить без пригод? До чого треба готуватись?
-
Вибачте, а у вас в листі терміну не було?
-
Доброго дня. Хто літів через Лондон Гатвік?
-
Записатися на біометрію на сайті VFS у Львові, поїхати і здати біометрію
-
Доброго дня. Підкажіть які кроки треба зробити для сдачі біометріі в Україні. Отримав лист-запрошення на біометрію.
-
я Вам кажу як є, я здавав особисто біометричні дані пізніше 30 днів, вже з візою. Але якщо в листі написано, тоді створюйте нову заявку
-
Я по цьому питанню телефонувала у візовий центр, сказали не звертати уваги.
-
В самому листі-запрошенні був термін 30 днів. То як, на нього не звертати?
-
Терміну на здачу біометрії немає, його відмінили
-
Доброго всім дня. Отримав запрошення на біометрію, з визначеним строком здачі 30 днів. Не встиг здати. Термін пройшов. Можливо у когось є схожа ситуація. Що тепер робити. Можно нову анкету заповнювати?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html Ось тут прочитайте
-
t.me/uccmb
22 Jan 2023, 19:22
396/123874
about 2 hours ago