Доброго дня . Мене звати Ростислава Мельник , і я зараз активно шукаю роботу . В мене 6 років досвіду у сфері продажів та обслуговування дилерів , які займаються розвитком та просуванням власного бізнесу у будівельній сфері , а саме - продаж вікон , міжкімнатних та вхідних дверей , побутових та промислових воріт , підлоги . Моя робота полягала в тому , щоб допомогти дилеру правильно скласти замовлення і подати на виробництво згідно наданих параметрів клієнта , виставити рахунок на оплату і проконтролювати процес логістики до споживача , також робота з поверненням товару , рекламаціями, оформленням виставки у дилерській мережі магазинів , консультація у наповненні сайту . На даний момент у мене рівень англійської середній , я добре пишу , читаю , от розмовна англійська поки в процесі удосконалення . Якщо хтось готовий мені допомогти з роботою у цій сфері і з моїм рівнем мови на даному етапі - я буду дуже вдячна .
Але насправді я роботу шукаю в будь - якій сфері ( тому що всі ви розумієте , потрібно за щось жити ) - це може бути ресторан ( вмію готувати страви , бо займалась волонтерською діяльністю) , це також може бути супермаркет , різні магазини , допомога з літніми людьми , може бути склад чи виробництво .
Я буду дуже вдячна за будь-яку допомогу .
Про себе можу сказати - відповідальна, старанна, швидко навчаюсь новому , комунікабельна та дружня .
Чекаю пропозицій - можете надсилати на пошту -
[email protected] , або на номер телефону - 647 629 18 53 .
Good day. My name is Rostyslava Melnyk and I am actively looking for a job. I have 6 years of experience in sales and service of dealers who are engaged in the development and promotion of their own business in the construction industry, namely the sale of windows, interior and exterior doors, household and industrial gates, floors. My job was to help the dealer to correctly place an order and submit it for production according to the client's parameters, to issue an invoice for payment and control the logistics process to the consumer, as well as work with product returns, complaints, exhibition design in the dealer network of stores, consultation in filling the site. At the moment I have an intermediate level of English, I write and read well, but my spoken English is still in the process of improvement. If someone is ready to help me with work in this area and with my language level at this stage, I will be very grateful.
But in fact, I am looking for a job in any field (because you all understand that you need to live for something) - it can be a restaurant (I know how to cook, because I was engaged in volunteer activities), it can also be a supermarket, various shops, help with the elderly, maybe a warehouse or production.
I will be very grateful for any help.
About myself I can say that I am responsible, diligent, quick to learn new things, sociable and friendly.
I am waiting for offers - you can send them to the mail -
[email protected], or to the phone number - 647 629 18 53.