Українська Канада
-
Нашел
-
А что это?
-
Звісно. Але для цього вам треба отримати pr
-
Скажите пожалуйста,если заезжать по визе CUAET,то после 3 ех лет можно ли остаться дальше,или нет?
-
Добрый день
-
Надіслала вам в особисті повідомлення, щоб тут далі не спамити
-
Есть ссылка на официальный источник?
-
Цей пункт змінили буквально через тиждень-два після прийняття устави і песель зі статусом укр можуть отримати і ті українці, хто заїхав до Польщі і через інші країни.
-
Но чтобы получить песел специальный для украинцев, нужно въехать в Польшу непосредственно с Украины
-
Якщо хочете робити зайві дії і подаватись на карту - будь ласка, але вашу заяву залишать без розгляду, як і сказано в уставі.
-
У вас все добре? Я до вас на «ти» не зверталась. Пшек - це як «хохол» - вам приємно?😐 Ну так люди, які отримали песель зі статусом укр, і мають цей легальний документ для перебування. Це і є їх документ для перебування в Польщі, окрім паспорта.
-
Страж гранична контролирует правила пребывания в стране и ЕС, чтобы не нарушать правило 90/180 им и написал
-
Подать документы можно, рассматривать их не будут в ближайшее время, но чтобы легально находиться в Польше то этот вариант подходит
-
Страж гранічна відповідає за перетин кордону, а не карти побиту. Тому краще звертатись до ужендів воєводських.
-
Я писал в strazgraniczna, получил такой ответ.
-
Вибачте за спам про Польщу. Можливо, комусь стане в пригоді ця інформація🙂
-
Це не коректна інформація. Зараз всі українці, що заїхали до Польщі після 24.02, не можуть пока подавати документи на карту побиту. І не тільки ті, хто заїхав з території України, а всі. Почитайте уставу, будь ласка.
-
Можно подать заявление и получить подтверждение по почте, и на этом основании оставаться в Польше до рассмотрения дела, это сейчас занимает месяцы
-
Таке питання.Як додавати,або зминювати інформацію в аппликаціі?Хочу додати мати в апликацію,або робити нову для неї?
-
Якщо не з теріторіі України
22 Jan 2023, 19:22
40114/123821
about 8 hours ago