Українська Канада
-
Пускають, якщо їдете по ньому вперше. З України випускають теж dpsu.gov.ua/ua/news/Mozhlivist-peretinannya-kordonu-gromadyanami-Ukraini-za-vnutrishnimi-pasportami-prodovzheno/
-
Не пишіть дурниць. Люди, які заїхали до Польщі після 24.02, зможу податись на карту побиту тільки через 9 місяців з дати в’їзду
-
Ну бо зараз українцям видають песель зі статусом укр, який безпосередньо дає легальне перебування 18 місяців.
-
Скажіть будь ласка чи достатньо для дітей антиген тест для перельоту в Канаду, дітям 9 та 12 років?
-
Як що ви виїхали з України після 24 лютого ,то можете перебувати в Польщі 18 місяців .
-
Дякую ☺️
-
Доброго дня. Може хтось виїжджав до Польщі по внутрішньому паспорту? Пускають?
-
Зрозуміла) Дякую !🙏🏻
-
Ми перед здачею паспорта взяли білет назад
-
Потім не буде проблем повернутися до Словаччини без паспорта ?)
-
Гарно дякую!
-
Доброго дня. Вклейка візи в Відні. Ми самі возили паспорт і залишали там в скриньці.
-
Гляньте у бік Франкфурту, там були білети на прямі рейси до Канади від трьох компаній і вони були дешевші за білети LOT з Варшави
-
Доброго дня, на скільки я розумію не має різниці який курьер доставить паспорт, а адресу ви знаходити в гуглі залежно від того візового центру який Вам потрібний, або якщо у тій країні його не маєте, оберіть найблищий. Visa application centre і назва міста
-
На яких засадах тоді я офіційно можу перебувати більше 90 днів? Це ж обіцяли всім українцям після 24 лютого
-
Дякую! Я на Братиславу відразу надій небагато мала, а от те що з Будапешту немає нічого то новина ( в мене foil-less віза, не можу збагнути як підібрати пересадку якщо виникне така необхідність щоб не було проблем
-
Братислава точно не має рейсів, бо там взагалі аеропорт номінальний, всі словаки з Братислави летять з аеропорта Відня, до нього казали 45км всього. Про Будапешт нічого не чув нажаль
-
Усім доброго дня !) Підкажіть будь ласка, де знайти адресу куди відправляти паспорт на вклейку візи?) Я знаходжусь у Словаччині) І можна відправляти звичайною поштою чи dhl? Заздалегідь дякую за допомогу ☺️
-
Так)
-
Welcome to Canada 😉 так деякі професії швидше можна підтвердити, а деякі - як повне навчання.
22 Jan 2023, 19:22
40137/124727
about an hour ago