Українська Канада
-
Хтось бронювався на безкоштовний рейс до Вінніпегу? О котрій реєстрація відкрилась?
-
Добрий день, цікавить хороша високооплачувана робота в Канаді, довгий час працював в Якутії на золотих родовищах, також в Магадані на будівництві, роботи не боюсь, мене не лякають ні умови, ні важкість роботи, головне гарна зп. Я гарно розвинений та витривалий чоловік, підкажіть, будь ласка, де можна знайти хороший для мене варіант?
-
Будівельні роботи ,офіціанти в кафе. Я не є спамом !)
-
Кому потрібна робота у Торонто ,можемо допомогти !Це не є реклами ,це є допомога .І Чоловікам і жінкам .
-
Подскажите где искать жильё в Торонто ?
-
Доброго дня! Я плану їхати до Вінніпегу, прямого рейсу вже нема, тож я буду робити пересадку через Торонто. Підкажіть будь ласка, чи потрібно заповняти різні документи, в тому числі і, дозвіл на роботу в Торонто? Чи всі документи, в тому числі і дозвіл на роботу, можна заповнити тоді, коли прибуду до Вінніпегу??? Дуже дякую.
-
Обов‘язково прикріплювати виписку з банку в анкеті подання на візу? Звісно надходження на неї були, тому цілком сума вийшла достатня, але зараз там особливо кошів немає. Так як я все знімаю, тому буде готівка
-
30 днів
-
Як подати на мультивізу?
-
Добрый день.як податись на мультивізу як маєш фоіл лесс?