Українська Канада
-
Нарешті отримали Aprooved на дитину, подали анкету 21.03, отримали сьогодні, чекали майже 2 місяці. Теперь є питання, на час подачи у дитини не було закордонного паспорта (була вклейка до паспорту матері), наразі чекаємо виготовлення паспорта для дитини. Чи можливо відправити закордонний паспорт дитини на вклейку візи, хоча в анкеті указано паспорт матері?
-
Доброго дня, підкажіть, а де можна ввести трековий номер, щоб подивитись де є паспорт?
-
Румунія - 3 робочих дні між тим як відправили паспорт, та готовий
-
Підкажіть будь Ваша ласка ) Якщо я заповнюю анкету на КУЕТ , мені обов'язково вписувати дружину та дитину, якщо вони мене не будуть супроводжувати а приїдуть пізніше ?
-
Нагадайте, хто пам'ятає з досвіду, після відправки паспорта на вклейку і повторного підтвердження біометрії, за скільки часу вам приходив повторний апрув та ready for collection лист?
-
Скажите пожалуйста как можно tracking сделать паспорта ( на вклейке визы )
-
Добрий день! Я так і не розуміла, потрібно заповнювати цю сторінку? Бо більшість пише тільки 2 та 3, якщо забираю не я, потрібна
-
Ок , дякую
-
Без обмежень ?
-
Добрий день , після отримання multiply vise v passporti. До 6 місяців треба виїхати до Канади так ?
-
Підкажіть, будь-ласка, дозвіл на виїзд дитини повинний бути завірений у нотаріуса, чи можна від руки. Якщо хтось має приклад, можете скинути?
-
Друзі, допоможіть, чи є цей лист запрошення на вклейку візи? Таке прийшло дітям! ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
-
Добавте будь ласка