Українська Канада
-
Тобто на біометрію можна записатись лише після того як заповниться заявка на візу?
-
Буде коли подастеся на візу. У кожного він індивідуальний
-
Я робив усім дітям від 4 до 12 свіжі фото 35*45мм
-
Скажіть,будь ласка, чи потрібно дитині 14 р. робити фото на візу ,бо біометрію дитина не здавала відповідно фото не робили ?
-
Добрий вечір, підкажіть, при подачі на біометрію, що таке IRCC no і де його взяти? Аплікацію на візу ще не заповняли
-
Добрий вечір. Хочу запитати , чи є у вас інформація про візові центры в Україні ? Коли вони можливо будуть відкриті ?
-
тільки заповнила другу заявку на другий дeнь
-
Через какое время пришло первое письмо
-
нeкорeктно була подана інфа, написала щоб відмінили і відмінили і пeрeподала
-
Сумісні фото,чеки з переказом грошей по вестерн Юніон від чоловіка,також штампи у паспорті коли він приїжджав в Україну,мій лист запрошення для нього до України
-
Почему вы заново подавали заявку?
-
так
-
Дякую:) і що в сумі відправили?
-
Спочатку ні,але потім від них надійшов запит де вказано що саме ви можете надіслати для підтвердження цивільного шлюбу
-
Joblio Global .. хтось чув про таку фірму, яка надає інформацію щодо роботи безкоштовно.. ?
-
Какие-то документы дополнительно прилаживали к делу ?
-
Якщо є віза в Великобританію, то беріть, якщо нема, то краще скіпніть гарний варіант, бо він того й гарний, що попиту нема, не беруть його люди
-
Добрий день. Хочимо замовити квитки до Вінніпегу, але бачила писали ,що через Англію не брати, а от тут є хороший варіант через Едінбург. Підкажіть чи можна такі квитки брати?
-
Дякую
-
Якби не корона, то було б простіше)
22 Jan 2023, 19:22
40614/125095
30 minutes ago