Українська Канада
-
Joblio Global .. хтось чув про таку фірму, яка надає інформацію щодо роботи безкоштовно.. ?
-
Добрий день. Хочимо замовити квитки до Вінніпегу, але бачила писали ,що через Англію не брати, а от тут є хороший варіант через Едінбург. Підкажіть чи можна такі квитки брати?
-
Якби не корона, то було б простіше)
-
Хоча так. Дуже вибачаюсь. Зараз дійсно краще через касу. Бо у Вас мають перевірити тест чи вакцину і тоді дадуть квиток. Так було при вильоті з України після початку корони. Вже й забула) Всередині ЄС то такого немає. А між різними зонами, то краще так. Спочатку он-лайн, а потім і квиток на руки отримати
-
Якщо переживаєте, що не зможете онлайн, то так. Головне, не в останній момент. Може це не у всіх так. Але найчастіше від 24 до 2х год до вильоту. Може в першому аеропорту зробите на обидва рейси
-
Добрий вечір,чи можуть виникнути проблеми з запрошенням на біометрію,якщо мені 17років і я заповнював аплікацію тільки для себе.
-
Зможете зробити он-лайн чек-ін. Не знаю, чи у всіх компаній таке, але краще не пізніше, ніж за 2 години до вильоту. Бо ті ж райяни, якщо проспав чек-ін вчасно - беруть гроші за піздній чек-ін😐