Українська Канада
-
В мого чоловіка (не українця) два громадянства (народився в Молдові, але згодом отримав і громадянство Туреччини. Ми подаємось разом, вказую його тур.паспорт, адже вийшла заміж як за тур.громадянина. Там є питання в анкеті «чи змінювали ім‘я?» Він змінив ім‘я коли отримував турецьке громадянство. Але чи писати що змінював не знаю. Бо по факту як турецький громадянин він не змінював . Хтось знає як правильно вчинити?
-
Дають і іншим національностям які є членами родини українців.
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи отримали білети на безкоштовний чартер хтось з чоловіків?
-
Зараз робимо моєму чоловіку. Тільки здали біометрію. Чикаємо.
-
Звичайно прикладайте, тим паче і переклад не потрібен бо на французькій мові
-
Добрий день. При заповненні анкеті треба прикріплювати документ свідоцтво про шлюб? (В нас воно турецьке , але там також і на французькій мові)
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка оплата праці в оголошеннях вказана брутто? Я працюю кухарем на великих кораблях,маю добру заробітну плату. Зараз всією сім'єю у Стокгольмі,тут моя зарпоатня вже не така велика. Почав вивчати оголошення в Канаді, стандартна година кухаря 15cad. Чи достатньо цих коштів для сім'ї 2дорослих та 2дітей
-
Я щойно додзвонився в на гарячу лінію . Вони сказала що можна вказати пояснення , або заяву з поліції.
-
Так Просто навіть якщо логічно подумати - навіщо їм ваш другий паспорт, якщо ви навіть його не вуазували І подруга моя лише один подавала на вклейку
-
Дозвольте запитатись , в вашому випадку , у вас теж два паспорти але відправляли лише один діючий ?
-
Зараз телефоную але лінії всі зайняті .
-
Я реально вперше таке бачу. Всі відправляють лише паспорт і згоду на обробку даних. Ну напишіть тоді в кризову форму, а краще подзвоніть уточніть