Українська Канада
-
Зараз телефоную але лінії всі зайняті .
-
Я реально вперше таке бачу. Всі відправляють лише паспорт і згоду на обробку даних. Ну напишіть тоді в кризову форму, а краще подзвоніть уточніть
-
В старому паспорті всі мої резеднс перміти за останніх пару років .
-
Туреччина
-
А ви в якій країні хочете його пройти??
-
Хто вам сказав, що потрібно відправляти з діючим?? Ніколи такого не чула. Ви ж візу на основний оформляли, хіба ні? Хоч десь в анкеті той другий паспорт вказаний?
-
Добрий ранок. Таке питання що до мед огляду. Якщо я зроблю мед огляд до приїзду в Канаду, то на кордоні в аеропорту мені офіцер видасть ворк перміт без обмежень де можна працювати ( медична, соціальна сфера)? Питаю щоб не чекати на проходження у Канаді і потім знов подавати на оновлення ворк перміту
-
Признаюсь чесно , вперше в житті такий абсурдний випадок)
-
Всім привіт . Дуже дурна ситуація склалась , можливо в когось було щось схоже . Вчора прийшов запит на документи , я пішов в банк щоб оплатити зворотню доставку і в банку в мене вкрали мій другий закордонний паспорт ( він вже був без чистих сторінок і без діючих віз) . Я б міг забити на нього болт , але наскільки я знаю його потрібно відправляти разом з діючим паспортом . Власне питання: чи можна обійтись без нього , якщо мій основний діючий паспорт на якого була зареєстрована заява на CUET при мені ?
-
Дякую, вже отримала work permit, тому і питаю про курси. Знайшла безкоштовні. Питання було чи можно без study permit обійтись.
-
Дякую. Як можно дізнатися про це? Де можно подивитися? Це дуже важливо та гарно якщо можливо отримати курси.
-
Доброго дня. Чи можна по цій візі отримувати додаткову освіту?
-
Рим, через тиждень вже паспорт назад отримав поштою
-
На жаль конкретного переліку документів для фізичної вклейки не знайшла. Може ви допоможете🙏🙏🙏?
-
Введіть в пошуку фоіл лес, і прочитаєте
-
Вітаю. Підкажіть. Якщо маю фоіл лес, але хочу подати на фізичну візу у Європі чи потрібно для подачі ще якісь документи окрім паспорта і електронної візи ?