Українська Канада
-
Не знаєте,які вимоги на мультивізу, яку в Канаді по приїзду треба робити? Бо в інтернеті є список вимог, але вони трохи суперечать програмі cuaet
-
Скажіть а ви адмін ? Чи можна дізнатися чого я не можу прикріпляти фото чи посилання?
-
Підскажіть хтось заповнбвав форму IMM 5546 E ? І чи отримував вже візу після заповнення таких форм?
-
Квитки ниже 4к злотих не показує🥹
-
Доброго дня 🥰 Ті, хто вже купили квитки до Канади, порадьте будь ласка сайти 💫
-
Скажите будь ласка письмо подтверждёння бi0метрии окремо приходить до видкриття визи?
-
Я також сподіваюсь,тому що хочу завтра приїхати віддати паспорт Дякую за відповідь))
-
Так, просто прийшла, але це було на початку квітня. Сподіваюсь, нічого не змінилось)
-
Доброго дня , Підскажіть будь ласка який Мобільний оператор обрати у британській колумбії, для хорошого інтернету та зв’язку але за всі гроші світу?
-
Скажіть будь-ласка,ви не записувались,просто прийшли і віддали?
-
Дякую дуже за відповіді
-
Є легальні шляхи, якщо він під них підходить. Якщо ні, то треба чекати
-
Нажаль тільки чекати
-
Посольство Канади повернулося до Кеєва, але ніяких послуг не надає. Тому будь хто не може зараз в Україні сдавати біометрію чи-то отримати візу. Треба всім виїжджати за кордон тільки
-
А мій чоловік як вийде? З України не випускають😭
-
Так виїзжайте за кордон і користайтеся
-
Так а що ж то тоді за програма що не можливо скористатися? 😣
-
Навіть жінкам?
-
В Україні здати біометрію не можливо наразі, тільки у Європі.
-
Підкажіть будь ласочка, зараз у період війскового стану чоловікам відкривають візи? Беруть біометрічні данні?
22 Jan 2023, 19:22
41181/124015
about 6 hours ago