Українська Канада
-
Мені рбс одразу давав кредитку. Навіть ще роботи не було
-
Тоді дивно, бо мені дали її одразу (ну точніше пару тижнів я її почекала по пошті, але це майже одразу я так розумію)
-
Це і є дебіт
-
а якщо в рбц дали клієнтську картку, це не те саме, що дебетова? І в чому переваги саме дебетової картки?
-
А що скажете про Scotiabank ?
-
Трохи як реклама одного банку…
-
А може хтось зможе підказати, до мого питання вище. Якщо плануємо на деякий час зупинитися у друзів, якщо ми для proofs of residence оформимо договір оренди з друзями, це буде вважатися за необхідний документ? Можливо у когось була така практика?
-
Ох, зрозуміло, дякую(( нажаль наразі цього всього немає((
-
Зазвичай оплата комуналок, інету, аренди.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, що може виступати за proofs of residence, якщо квартиру для оренди ще не знайшли і контракту на квартиру немає, окрім цього є варіанти?
-
Так моя реакція на орків однозначна, і не має нічого спільного з цією мерзотою!
-
Так але курси потрібні від Гугл наприклад з їх сертифікатами і мова англійська потрібна
-
А мені цікаво😂
-
Дякую
-
Якщо курси канадські, якщо ви на них себе гарно покажете, то ви напрацюєте місцеві контакти і хтось може вас порекомендувати. Але курси треба подбирати дуже уважно.
-
В будь якому разі все може бути. Вчіть технологіі робіть пет проект, розсилайте його у резюме, пошукайте може якісь місцеві програми стажування підійдуть.
-
Дякую
-
курси будуть так чи інакше корисні. але вірогідність найму вони вам не покращать
-
навіть з досвідом без канадського може бути складнувато. А без досвіда...
-
дуже складно
22 Jan 2023, 19:22
4130/123827
about 2 hours ago