Українська Канада
-
У нас були результати в електронному вигляді з QR кодом на польському але результат був написан английською негатив.
-
мене теж це питаннє цікавить мені тільки прийшов от Манітоби електронний лист, що повинно прийти сьогодні от ІRCC з ,лinком
-
Результат а електронному варіанті підійде, чи лише в перекладі на англійську з печаткою?
-
Всім привіт!Хтось вже розібрався,як реєструватися на безкоштовні рейси?
-
Адмін в закріплених повідомленнях додав інформацію про права в Манітобі, Україна є в списку, права замінюють , єдине певно що вони попросять ще здати тест зору
-
Как это ?? Экзамен + вождение.. и только потом получение По крайней мере Онтарио мне сказали так , но я не думаю что в других провинциях на столько просто
-
Іх потрібно замінити, тестів здавати не потрібно
-
есть у кого прямая ссылка на регистрацию на авиарейс манитоба
-
Всім привіт! Скажіть будь ласка, хтось міняв Укр водійські права в Манітобі на канадські водійські права?)
-
запитували не в мене, але) мені прийшло на електронну пошту рівно за сім днів)
-
Лист від IRCC? Чи в особистий кабінет?
-
Деяким приходить через тиждень після візи
-
Отримала foil less листи на себе та дітей. Знаходжусь в Німеччині. Куди мені відправляти паспорти на вклейку візи? І чи потрібно ще щось окрім паспортів та листів foil less відправляти? Чи можна самостійно принести паспорти та вклеїти візи у Німеччині?
-
Добре, дякую, сподіваюсь все так і буде
-
Не хвилюйтесь, може прийти лист пізніше. Але ви можете його взагалі не чекати, як це зробив я. Просто прилітайте і просіть у офіцера ворк перміт у аеропорту. Мені за 5 хвилин видали
-
Не завжди, деяким він приходить вже пізніше візи. В мене так було
-
Тоді виходить мені одобрили візу, але не дозволили робити?
-
Тобто він приходить окремо від гостьової візи? А довго потрібно його чекати? І який зазвичай шанс, що не дадуть дозвіл на роботу?(
-
А як перевірити чи є дозвіл на роботу? Пробачте, можливо, за недалекі питання, просто у всьому розбираюсь сам і трішки путаюсь
-
Дякую!!!!
22 Jan 2023, 19:22
41720/123813
about 2 hours ago