Українська Канада
-
Ех,як зможе виїхати.. Скоріш за все,уже навряд будуть видавати візи,але дуже надіюсь на це..
-
Ні,просто посольство відкрилось,не візують і не збирають біометричні дані
-
Розумію,уже подала заявку на нього ще 4 квітня,але біометрію не може здати,так як і виїхати не може
-
Ні,він українець Але якби він був в моїй анкеті вписаний як "громадянський чоловік",то можливість далі забрати його до себе в Канаду була б більшою,чим є зараз
-
Добрий вечір, відправив сьогодні паспорт, але в глобальній формі vfs написав імя великими та маленькими буквами, і також писав все чорною ручкою, гадаєте вклеять мені візу? І я не розумію якщо схвалили гостьову візу, то по ній вже можна працювати? Чи дозвіл приходить окремо?
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка, хто вже вклейку візи робив, як вона виглядає в паспорті та за яким номером вона ( по типу як візи в USA, наприклад студентська віза називається f1)
-
Привіт !Отримала візу,паспорт уже на вклейці.Але допустила одну помилку,не вписала свого хлопця в заявку ,як "громадський шлюб",тоді ще не розібралась в цьому.Подумала ,що маю якось це довести фактами,а ніяких спільних домовленостей,нерухомості і тд не маємо.Тому хочу написати в кризову форму про цю помилку,чи буде мати якусь вагу мій лист ?і чи буде прийнятий до уваги?
-
Теста хватить.
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, чи можна в Варшаві занести паспорт самому для вклейки візи, чи потрібно лише поштою?