Українська Канада
-
Доброго дня! Підскажіть, чи можу я на сайті VFS додати моїх друзів та чоловіка в одній аплікації?
-
От і я бачу що посольство. Але ж реєструвалась у візовому)
-
Там написано: посольство Канади в Бухаресті
-
Ось тут не можу зрозуміти де саме маю здавати біометрію
-
Дякую
-
🙏 дякую , спасибо
-
Для в'їзду достатньо пцр тесту, але в такому випадку доведеться сидіти на карантині 14 днів. Я так в'їхав, вже третій день карантину
-
Підкажіть, якщо я реєструвалась у vfs global на здачу біометрії, то мені згідно цього листа потрібно їхати у цей візовий центр vfs, чи у посольство? Адреси тут не вказано…(
-
Добрий день Чи можу я відправляти свій паспорт окремо від сім'ї, щоб не протермінувати 30 днів? Подавались однією заявкою, а підтвердження наразі маю лише я Наперед дякую
-
Так так робили а ще дзвонили що 2дні «Бо по іншому ніяк «А чим довше тим потім білети дорогі»
-
Як саме? Ми писали на кризисну форму і дзвонили. Як ще до них достукатись? Підкажіть, будь-ласка.
-
Так дали всім але ми їх доставали дуже
-
Доброго дня. Підкажіть, хто знає. Для в'їзду потрібна повна вакцинація, чи достатньо пцр тесту?
-
Так я так робила
-
Доброго дня! В кого два активних паспорти закордоних один звичайний інший біометричний, до анкети додавати обидва?
-
Там є
-
Яка зараз ситуація з житлом в Торонто?🤔🤔🤔
-
Мне и мужу пришёл ответ . В смысле шучу ???? Я спрашиваю за ребёнка !!!!!!
-
Тай добре😉 полетите безкоштовно. А якшо серйозно, подзвоніть у банк
-
Ну не жартуйте. Два дні пройшло, а ви вже пишете в IRCC. Багато людей чекає ще з початку квітня.
22 Jan 2023, 19:22
42004/123850
about an hour ago