Українська Канада
-
Так так робили а ще дзвонили що 2дні «Бо по іншому ніяк «А чим довше тим потім білети дорогі»
-
Як саме? Ми писали на кризисну форму і дзвонили. Як ще до них достукатись? Підкажіть, будь-ласка.
-
Так дали всім але ми їх доставали дуже
-
Доброго дня. Підкажіть, хто знає. Для в'їзду потрібна повна вакцинація, чи достатньо пцр тесту?
-
Так я так робила
-
Доброго дня! В кого два активних паспорти закордоних один звичайний інший біометричний, до анкети додавати обидва?
-
Там є
-
Яка зараз ситуація з житлом в Торонто?🤔🤔🤔
-
Мне и мужу пришёл ответ . В смысле шучу ???? Я спрашиваю за ребёнка !!!!!!
-
Тай добре😉 полетите безкоштовно. А якшо серйозно, подзвоніть у банк
-
Ну не жартуйте. Два дні пройшло, а ви вже пишете в IRCC. Багато людей чекає ще з початку квітня.
-
Ви 12 травня подали заявку?
-
Подскажите пожалуйста ответ должен на всех членов семьи прийти ? И на ребёнка 3 лет ? Потому что ему пришло такое письмо . Что это значит ??? Я
-
А що робити тепер? Я ввів всі свої дані і дані карти. Лист прийшов. Гроші не знімаються
-
Хто купував білети підкажіть. Як ви думаєте, якщо я вчора купив білети, вже пройшло годин 16, а гроші з карти ще не знялися. Це нормально? Підтвердження на пошту прийшло
-
Добре завтра взнаю в банку Вибачте що понаписували
-
З приват в їхні реквізити в Польщу на злоті
-
Я хочу в глобал заплатити послугу І незнаю чи можна Мається глобал реквізити
-
По факту в банку? Чи да реквізитами? якщо послуга сплачується через термінал карткою в самому банку - точно можна.
-
Мені треб а послугу заплатити з України в банк в Польщі в злоті ?Чи взагалі можна
22 Jan 2023, 19:22
42013/124015
about 2 hours ago