Українська Канада
-
За новими поправками, які збираються прийняти, або вже прийняли, всі хто оформив канадську візу автоматично анулювали собі чеську візу.
-
Логічно, так не продовжуйте візу з метою тимчасового захисту. Країни починають протидіяти тим, хто оформлює такі гуманітарні визи одночасно в різних країнах.
-
"Продовжити можна тільки дозвіл на перебування з метою тимчасового захисту, який є дійсним. З отриманням візи для перебування на термін понад 90 днів в іншій державі світу (зокрема канадської візи) анулюється право на перебування з метою тимчасового захисту в Чеській Республіці (параграф 5 п.8d Закону № 65/2022 Зб.)", - пояснила представниця відділу преси та зв'язків з громадськістю МВС Чеської Республіки Гана Мала.
-
Це найімовірніше дезінформація. Я дотична до цієї сфери. Таких даних не маю і не можу уявити, щоб якась демократична країна таке вимагала. Уточніть в них, на підставі яких законів вони таке говорять. І ще одне. Якщо Вам дуже треба саме так, то зробіть в консульстві новий закордонний, цей не здавайте (життя таке, що ніхто не знає, що і коли пригодиться). Чехи аж ніяк не зможуть перевірити, чи є у Вашому старому паспорті віза, поки Ви самі їм не покажете.
-
Можете показати офіційну вимогу органів влади Чехії? Вас хтось дурить. Вони взагалі не знають, що у Вас є віза (хіба що вона в паспорті вклеєна). Або Ви намагаєтесь отримати якісь пільги в Чехії, а вони можуть звертати увагу, що у Вас вже видана гуманітарна віза до Канади. Але вимагати її анулювання - ні.
-
Тому що не існує реальних причин для анулювання візи ) І в Чехії абсолютно точно немає таких вимог. Такі вимоги можуть бути в Північній Кореї.
-
мвс Чехії
-
але ж ви не знаєте моїх життєвих обставин. Навіщо ви так?
-
я не планую більш подорож до канади, та залишаюсь у чехії. а чехія не дозволяє мати канадську візу
-
А для чого Ви хочете її анулювати?
-
З великого розуму ... спочатку створювати черги на отримання, потім придумувати анулювання ...
-
А яка мета анулювання може бути? Не розумію.
-
Просто не користуйтесь
-
Більш офіційного немає У Канади не існує процесу анулювання вже виданної візи Принаймні так пишуть в інших групах
-
а більш офіційний є метод?
-
Доброго дня! 🆘🆘🆘як офіційно анулювати візу?🆘🆘🆘