Українська Канада
-
так само, чи можна лінк отримати?
-
Підскажіть будь ласка, які перспективи влаштуватися в Канаді Архітектором до фірми? Які підводні камені
-
Permanent Residence- вид на проживанная
-
Що за pr?
-
Так, Але в Манітобі зараз діє спеціальна програма для українців, заповнюєш анкету, проходиш співбесіду(після того як знаходиш фул-тайм роботу), та якщо показуєш себе як патріотична людина, гарний громадський діяч, та просто людина, яка готова працювати, то вони дають можливість подаватися на PR одразу
-
Панове, а що чутно по коронавірусних обмеженнях у Канаді. І які перспективи на зимовий сезон. Які наративи літають у повітрі. В Європі відчувається значна лібералізація з цього питання в Усіх країнах. А як справи в Канаді. Чи очікувати якихось локальних локдаунів на класичний зимовий час хвороб ?
-
Просто якщо їхати не в NL або Манітобу, то є можливість не встигнути отримати PR. Бо у інших провінціях треба працювати 6-12 місяців (а в деяких і 12-24, залежно від професії та рівня мови), а тільки потім починати імміграційний процес, який займає від 2 років.
-
Зараз всім видають ворк перміт на 3 роки і мови про його продовження не йде наразі
-
Ні ні, я кажу не про PR, конкретно про цей ворк перміт
-
Велике дякую.
-
Можете, будь-ласка, поділитися джерелом, де про це можна почитати
-
Доброго дня. Таке питання, ворк-перміт по CUAET нереально подовжити після трьох років? Бо ніякої офіційної інформації з цього приводу не знайшла, тільки від людей чула
-
Добрий день! Здавали особисто, гроші за пересилку паспортів з нас взяли навіть при тому, що ми хочемо забирати особисто. Сказали, що в них внутрішні пересилки і без цього не дають номер трекінгу. Але вже 3 неділі після цього мовчать - ніякої інформації
-
Добрий день. Хтось заповнював форму IMM5546?
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Добрий вечір. Хто здавав паспорт на вклейку візи в Гаагі? Здавали особисто чи відправляли кур'єром? Дякую.
-
А кому скільки часу вклеювали візу? Паспорти 5.05 візовий центр відправив в IRCC. Як думаєте чи можу я ризикнути і взяти квитки на 21.06?
-
Так, в ванкувері також був такий апарат. Заповнюєш arrivecan у ньому і ходиш усім показуєш. Не проблема, там усі кажуть куди йти і що робити далі
-
Дякую.Кіоски- це так називають апарати, в яких треба сканувати паспорт та заповнювати анкету по прильоту, цей апарат видає чек, його треба всім далі показувати в аеропорту поки не випустять.Я сама не знаю, це пишуть люди, хто пройшов.Я буду все проходити в Калгарі, тому і цікавилась, мабудь в Ванкувері так.Англійську вже декілька років учу, з перервами, .... ну не всім дано, нажаль.Тому через неділю або через місяц летіти різниці немає.Дякую , що поділились своїми враженнями.Успіхів Вам!
-
Мені теж не прийшов. Його у аеропорту видають без проблем, навіть якщо не прийшов на пошту
22 Jan 2023, 19:22
42170/123821
about 8 hours ago