Українська Канада
-
Доброго дня , підкажіть будь-ласка як краще поступити в даній ситуації? Ми з хлопцем живемо в цивільному шлюбі і хочемо їхати народжувати в Канаду по CUAET, є можливість за хабар одружитись в Україні не вїжаючи туди. Чи варто так робити? Можливо краще вказати про цивільний шлюб( читала що можна надати документ про те що проживали по спільній адресі і він врахується) Дякую!
-
Гляну) А хто знає , є можливість здавати у Литві?
-
Я в Афінах знайшла. Там все дуже швидко і зручно
-
Доброго дня! Хочу зареєструватись на біометрію і немає вільних місць : ні в Італії , ні в Чехії , ні в Польщі. Хто стикався , як діяти ? Чи допоможе якщо буду заходити із іншого браузера ?
-
Доброго дня. Буду вдячна, якщо хтось може поділитися досвідом, щодо відправки на вклейку візи з України. Я так розумію, що Нова Пошта глобал найреальніший варіант
-
Доброго ранку. Розкажу як у мене все пройшло. 27.04 подала заявку 29.04 здала біомеирію 30.04 біометрію підтвердили, дивлюся куди везти. Обрала Відень , було найближче. Ось 04.05 я відвезла , пішла віддавати документи , і переплутала адресу 🙀( прийшла Austria, Laurenzerberg 2) А треба ( Fernkorngasse 10). Ось лошарик. Знову на метро, везу туди документи, там було 2 офіцерів дівчина та чоловік. Вони перевіряють усі докуметти ( паспорт, запрошення на вклейку та згода на обробку персональних данних). Ось чекаю , переживаю. Читаю а групах що багатьом приходить work permit після біометрії, а у мене ще немає. 09.05 приходить повідомлення на імейл ( саме електронна пошта, в кабінеті IRCC нічого не приходить ), що мій паспорт відправили на вклейку, 10.05 приходять повідомлення- від IRCC що змінився статус 11.05 - що 10.05 мій паспорт отримали і працюють ( тобто запізнення повідомлення на 1 день, так як рішення прийняли ще вчора, а повідомлення ось тільки прийшло, що папорт у них) А work permit все ще немає. 11.05 приходять ще повідомлення- про те що COVID , і треба вакцинація або тести і бла бла бла. І про те, що коли летіти будеш треба скачати ArriveCan. 12.05 тиша 13.05 - о 1 годині ночі приходить work permit. Ура А о 9 ранку повідомлення , шо паспорт можна забирати. Можливо комусь ця інформація буде корисною
-
Доброго дня, что дізнались ви відповідь? Треба перекладати чи ні?
-
Добрий день. Підкажіть хто надсилав паспорти для вклеювання візи до Румунії до Бухаресту. Підкажіть як сплатити зворотне відправлення. Як сплатити на рахунок візового центру. вчора обійшов багато банків, вони не можуть зробити такий платіж. Або можна сплатити на пошті.