Українська Канада
-
29 квітня мені прийшла електронна віза і найменшій дитині, а старшим прийшов запит додати продовжені паспорти, додала і досі чекаю! Хочу дати на вклейку віз, але виходить що потрібно зараз відправляти тільки свої паспорти, бо термін до 30 днів),а дітям вже пізніше. Хтось мав подібну ситуацію?
-
хто оплачував візовий збір у Чехії за паспорти в Німеччину щоб відправити?
-
Відправила теж продовжені паспорта дітей, скільки часу ви ще чекали на візу??? Мені є, а дітям ні😟
-
Всем плевать на эти ошибки, они к этому нормально относятся, не беспокойтесь
-
доброго дня, якщо електронна віза прийшла з помилкою в імені, і ми вже написали їм листа, але може це можна якось пришвидшити, бо всі чекають на мене🥲, чи є варіант що по електронній навіть з помилкою можуть пропустити?чи все-таки треба чекати на виправлення?😭і підтвердження біометрії прийшло на ім‘я з помилкою, хоча ми писали їм декілька разів щоб виправили помилку, а на біометрії сказали що це все автоматично після сканування паспорту виправляється😭
-
Те ж саме,лише паспорт уже на вклейці🤷🏻♀️
-
Дякую
-
Дуже дякую за вашу відповідь❤️
-
1) Запрошення на відправку візи роздрукувати 2) форма згоди VAC на обробку даних 3) Квитанції на зворотню доставку паспортів на кожний (але якщо вона вам потрібна) 4) На окремому листі написати Ваші контактні зворотні дані для кур’єра (це в тому випадку, якщо зворотня доставка кур’єром буде) 5) Ваші паспорти
-
Всім привіт. Допоможіть будь ласка. Заповнюю аплікацію , не можу зрозуміти що не так. В березні приїхала до Франції, до цього завжди Україна більше 6 міс. Що і як треба вказувати, дякую