Українська Канада
-
Відправила теж продовжені паспорта дітей, скільки часу ви ще чекали на візу??? Мені є, а дітям ні😟
-
Всем плевать на эти ошибки, они к этому нормально относятся, не беспокойтесь
-
доброго дня, якщо електронна віза прийшла з помилкою в імені, і ми вже написали їм листа, але може це можна якось пришвидшити, бо всі чекають на мене🥲, чи є варіант що по електронній навіть з помилкою можуть пропустити?чи все-таки треба чекати на виправлення?😭і підтвердження біометрії прийшло на ім‘я з помилкою, хоча ми писали їм декілька разів щоб виправили помилку, а на біометрії сказали що це все автоматично після сканування паспорту виправляється😭
-
Те ж саме,лише паспорт уже на вклейці🤷🏻♀️
-
Дякую
-
Дуже дякую за вашу відповідь❤️
-
1) Запрошення на відправку візи роздрукувати 2) форма згоди VAC на обробку даних 3) Квитанції на зворотню доставку паспортів на кожний (але якщо вона вам потрібна) 4) На окремому листі написати Ваші контактні зворотні дані для кур’єра (це в тому випадку, якщо зворотня доставка кур’єром буде) 5) Ваші паспорти
-
Всім привіт. Допоможіть будь ласка. Заповнюю аплікацію , не можу зрозуміти що не так. В березні приїхала до Франції, до цього завжди Україна більше 6 міс. Що і як треба вказувати, дякую
-
Доброго дня! Чи потрібно здавати тест якщо вакциновані ,бо минулого тижня як купляли білет в LOT то сказали що треба тест тільки дорослим а дітям ні?
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка. На вклейку візи потрібно регеструватісь на VFS, бо ніяких листів не було окрім листа про візу, чоловік хоче сам відвести наші паспорти та здати на вклейку, які треба прикласти документі для цього? Дуже дякую
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, у формі згоди VFS, при відправці паспортів на вклейку візи, там де вказано Signed at вказувати місто де я зараз знаходжуся чи те місто, куди буду відправляти паспорти(де візовий центр)? Р.S. країна та ж сама