Українська Канада
-
Ага
-
Так, все добре, моя віза одобрена, чекайте. На питання скільки чекати, кажуть ми не можемо впм на це питання дати відповідь😂 отаке замкнене коло.
-
Ви теж дзвонили?
-
Відправити ніяк зараз не можливо. Але є один варіант, є агенства які пропонують послуги по оформленню заявок, візового супроводу до Канади, знайдіть такі у себе в місті, вони коли везтимуть на біометрію людей яких ,,ведуть ,, від подачі до отримання візи можуть Вам проштампувати візу, у нас це вартує 50 євро
-
Дякую!
-
Скажіть,будь ласка,поставили мультивізу до кінця дії паспорта?
-
Всім привіт. Підкажіть чи хтось відправляв паспорт на вклейку візи в Будапешт, Угорщина? На яку адресу ви відправляли підкажіть, будь ласка? Або Братислава?
-
На жаль, не заглиблювалась в це питання. Варто почекати відповіді від людей, хто так передавав, щоб написали деталі)
-
Ми з вами в одній шлюпці😂
-
А для цього потрібна довіреність?
-
На жаль, не можна прям з України відправити, люди передають документи знайомим в Польщі, наприклад, і ті відправляють. А за внутрішнім паспортом можна перетинати кордон - dpsu.gov.ua/ua/news/mozhlivist-peretinannya-kordonu-gromadyanami-ukraini-za-vnutrishnimi-pasportami-prodovzheno
-
Скажіть, будь ласка, можливо відправити з України до візового центру Канади паспорт на вклейку візи поштою/кур'єром? Бо зараз перехід кордону за внутрішнім паспортом заборонений.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html#visitor
-
По тій самій програмі?
-
Зможете, подастесь заново на візу так само онлайн)
-
Дуже дякую)
-
Почекайте трохи)))в мене через день завантажилось все!
-
Ну за 3 роки може з‘явитись необхідність додому поїхати
-
Доброго вечора) Мені сьогодні прийшло повідомлення на пошту, щоб зайшла у свій кабінет) В кабінеті пише, що ваша за яка схвалена. Але ні електронна віза, ні запит на паспорт мені не прийшов) Можливо у когось таке було?
-
Якщо я їду по foil visa ,я зможу в Канаді вклеїти візу в паспорт?
22 Jan 2023, 19:22
42491/124727
about an hour ago