Українська Канада
-
Сегодня дали мне и парню визы Сдавали в Праге 25.04 биометрию 30.04 пришло подтверждение Сегодня пришли фоил-лесс визы Всем удачи и быстрых ответов!
-
То ви з тих кому везе❤️ Нехай і надалі так щастить. Я здавала біометрію 1го квітня і досі чекаю на візи для себе і сина.
-
26-го квітня я сдав біометрію в Берліні, мама 25-го в Варшаві
-
Як довго чекали? Чи не довго?
-
Пришёл в обменник, обменял свой мусор из турецких лир, болгарских лей и прочей шелухи на 100CAD, так что насчёт больших сумм не знаю, мне сразу поменяли да и всё. Остальные деньги на карте держу
-
А є якесь посилання де можна про це прочитати?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, проскакувала інформація щодо надання безкоштовного проживання в готелі до двох тижнів по приїзду для українців, де можна почитати детальнішу інформацію про це? Або можливо хтось вже цікавився цим питанням? Дякую🙏
-
Дуже дякую🙏
-
Якщо прямий до калгарі, вилітайте. Якщо з пересадкою, то коридор я би брав години 3-4 щоб точно встигнути на літак
-
Окей, то що мені тоді робити, якщо у мене білет до Калгарі? Потім там можно буде зробити той ворк перміт? Чи брати білет до Ванкувера а потім вже інший? Буду вдячний за пораду
-
В першому аеропорту тільки. Я вчора прилетів, коридор брав 4 години. Встиг, але треба розуміти що може бути довго. Мені пощастило, ворк перміт відразу видали за 5 хвилин, але в черзі на ковід тест стояв півгодини десь, потім у червоному хресті робив безкоштовну сім картку
-
Сегодня супер день, мне и маме одобрили визы. Мне пришёл approved, ей электронная
-
Приходили в банк и сразу меняли? Не надо было канадский доллар там заказывать и ждать? И может кто в курсе в Канаде легко обналичить криптовалюту?
-
Менял в бухаресте без проблем
-
Тіки дочка.
-
Дайте совет, пожалуйста) Кто прилетел или планирует лететь в Канаду, где вы меняли наличные на канадские доллары и как? В Канаде или в Европе? Если в Европе то есть какие-то сложности с обменом? И можно ли как-то обналичивать биткоины в Канаде?
-
Шановні друзі Я купую квиток на літак через Ванкувер в Калгарі. Можу я зробити свій дозвіл на роботу у Калгарі, або я повинен запросити його у першому аеропорту Канади куди я прибуваю? (У мене у Ванкувері коридор 1 година в 45 хвилин)
-
Мені через 2 год після цього повідомлення прийшло, що вже можна забирати
-
Мені в Празі треба
-
Хтось робив плр тест для вильоту? Як довго чекати щоб його видали? Якщо виліт дуже рано клініки ще закриті
22 Jan 2023, 19:22
42562/124015
about 6 hours ago