Українська Канада
-
Дякую!
-
Так
-
Це в Торонто, так?
-
В консульстві, в живій черзі .На сайті консульства є необхідна інформація, подовжили в день зверненя.
-
Доброго вечора, а підкажіть, будь ласка, як Ви і де його продовжували дітям?
-
Текстову трансляцію не робили? Є якісь матеріали, щоб прочитати? Дякую
-
Добрий вечір! Підкажіть як продовжити візітор рекорд для дитини? Паспорт сьогодні продовжили, візітор дійсний ще майже 2 місяці. Треба їхати в сервіс онтаріо чи можно онлайн?
-
🔫 Mr Eric кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @by_white, @Karim_Baltazar, @yaponchik_lil, 🇺🇦, Vasyl NoName Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
У вас у листі є внизу номер. Спробуйте по ньому. Або по ВебФОрмі
-
куди? в doctor's office?
-
Подзвоніть може запитайте…
-
Привіт всім. Питання по CUAET. Після того, як ви здали edical exam, увас на сайті ircc оновилась інформація? Мені від них прийшов лист, що вони не отримали моїх результатів, а здавала я його ще в серпні.
-
Запис потрібен
-
Добрий вечір! Підскажіть будь ласка, на здачу біометрики можно їхати у Львів і ставати в живу чергу чи треба онлайн запис?
-
Вклейка візи. Виїзд 25.01. Без предоплат. Ціна 1500 грн.
-
Чи обов’язково якісь гроші на карті мати, чи можно готівкою долари везти, мені родичі сьогодні сказали, що треба на карті гроші мати, хто вже приїхав, щось в вас перевіряли? Кількість грошів чи виписку з банку?
-
Доброго дня. Хто реєструвався в Манітоба хайдро на пріпейд платежі, підкажіть будь ласка, треба поставити Yes or No в пункті This chequing account requires more than 1 signature, якщо у нас з чоловіком один рахунок на двох, що треба вибирати?
-
Нові правила щодо зберігання паспортів у VAC в Варшаві після вклейки візи. Можливо такі правила і в інших VAC тепер
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html ☝️ це для візи Подаєтесь не по cuaet, а по цій інструкції www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html ☝️ це для подовження статусу
22 Jan 2023, 19:22
426/123850
about 7 hours ago