Українська Канада
-
Дякую
-
Бо в Польщу виїхало вже під 3 мільйони українців, уявіть скільки з них подається на візу.
-
А чому не Польша?
-
В мене так було, продовжила паспорт і дослала в кризову форму. Але все тягнулось довго...
-
Якшо є можливість, то головне не в Польщу)))
-
Я багато читаю, що саме в Анкару якось перенаправляють людей і там насправді швидше, і наскільки я розумію, якщо вибирати з Грузії і Турції, то краще в Турцію їхати робити, там і електронну візу скоріш за все дадуть.
-
Підкажіть, будь-ласка, ви в візовий центр Гуанчжоу давно відправили паспорти, чи є по трекінгу процес? Ми 3-го відправили паспорти, 4-го числа візовий центр отримав і далі тиша
-
Треба їм знов написати😂
-
доброго дня, прийшло повідомлення з VAC у Відні, що паспорти з візою готові 5 травня і якщо оплатили доставку, то будуть відправлені в той самий день доставка оплачена, але паспорти не прийшли ще поділіться досвідом, скільки часу пройшло від такого повідомлення і до отримання паспорта кур'єром? дякую
-
Я робила у Варшаві. Хтось порадив написати у веб форму у Анкару. Мені прийшли запити і відразу лист з Анкари, що от які ми молодці - відправили вам запити. Писала їм здається 29 а запити 6.05 прийшли...
-
А я їм написала, але відповідь вже другий тиждень чекаю. Може щось не те зробила?🤷🏻♀️
-
Думаєте, в Анкарі якщо робити біометрію, буде швидше?
-
Друзі, хто знає, читала інформацію що часто паспорти відправляють на вклеювання в Лондон? Тобто якщо є можливість подати самому туди то має бути швидше?
-
Мені, здається, допомогла Анкара)))
-
Ми як раз у Німеччині , дякую
-
В Німеччині суботи доступні дні. І так, ви самі обираєте і день і час.
-
В нас така проблема що с понеділка по п’ятницю ми ніяк не можемо , можемо тільки по суботам
-
Підкажіть будь ласка на біг метрів приходить запрошення на якусь дату ? Або можна самому обрати коли приїхати можна
-
У вас хоч якийся прогресс
-
В мене біометрії 01.04 але ані запиту ані електронної ще немає🥲 чекаю
22 Jan 2023, 19:22
43039/124575
33 minutes ago