Українська Канада
-
Не залежить від місця здачі.
-
Апрув 25го минулого місяця. Лист так і не прийшов, тому я ризикнула і поїхала. Це мій кейс як є
-
А скільки хто чекав на результати після здачі біометріі в дюсельдорфі? Чи є хтось хто тут здавав?
-
Тобто, скільки лежало?
-
Чекала днів 10, але зрозуміла по приїзду, що воно там лежить з 25го числа
-
Через скільки поїхали забирати?
-
В мене 20 днів
-
25.03 біометрія, запити 6.05, зразу відправила, сьогодні файнел десіжн, ще якось забрати треба. Катавасія)))
-
В них рулетка в людьми на мінімалках Кому мульти, кому фоіл Кому все ок, кому не ок
-
В мене відобразилося, що апрув, але лист з інструкцією не приходив. Потім просто сама приїхала і забрала
-
Як довго ви чекали на файнал десіжн?
-
Принаймі фінал десіжен вже є) висилали лише паспорти зовн і внутр. І дозвіл від батька. Але я без чоловіка їду.
-
Треба знати всі деталі, аби потім не було проблем чи «я ж не знала»
-
Спасибо, вы уже получили визу? А из доп доков много прикрепляли?
-
Так десь читала. Ви спочатку заїдьте, потім подумаєте, як виїхати))) я думаю, з країни точно випускають. Треба, щоб в Європу пустили. Для цього бажано паспорт наш біометричний мати.
-
А чи має право заявник ще раз подаватись на CUAeT, якщо його заявка розглядається вже півтора місяці? Чи краще чекати далі?
-
У запиті на паспорт пише 30 днів
-
Скільки заявник має часу на відправку паспорта для вклейки візи, після отримання електронної foil less visa?
-
Ви це точно знаєте?
-
Достатньо, висилала фото
22 Jan 2023, 19:22
43060/124586
40 minutes ago