Українська Канада
-
Візи дітей вклеюють також у паспорт мами
-
Я як прочитала новину, то стрибала від щастя!!! Бо це "-" один головняк по приїзду. Завжди, навіть під час коротких туристичних подорожей читала та дотримувалася правил перебування в певній країні. Це я вважаю нормальним, бо якщо щось не подобається, то треба сидіти вдома. Хочете лишити українські права - їздіть в громадському транспорті. І ще, правила цього чату - українська або англійська мова.
-
Якщо Уважно прочитати правила Канади на керування авто, то можна зрозуміти, що наявність інших прав після отримання Канадських може позбавити Вас права водіння до 60 міс та прирівнюється до водіння без прав після вилучення прав за п'яне водіння.
-
Красиво
-
Странная позиция, а если мне нужно будет в Украину вернуться?
-
Круто. Можно лепить бабу. 😁
-
в Оттаві +22С.... 😳
-
То було зранку, вже сонечко жарить, снігу майже нема🙈🙊
-
или я не верно смотрю, но цены космос
-
🙏🏻❤️
-
Напевно тому що це запровадив уряд провiнцiï Манiтоба?
-
Доброго дня. Що робити якщо закінчується термін обробки заявки? З моменту біометрії минуло практично 1,5 місяці, а з моменту подачі за декілька днів буде 2 місяці, але тиша. Лист про біометрію прийшов ще 5 квітня, але запрошення на візу не має
-
Бо в Квебек і в Торонто товариш говорив не діє покищо
-
Можна переїхати
-
Якщо отримуэш ПМЖ в однiй провiнцii , пiсля цього я зможу перейихати до iншоi провiнцii ? Чи менi потрiбно бути жити у цьому мiстi , у которому я получила ПМЖ ?
-
В яких ще провінціях таке діє?
-
Це ще не в дії
-
До них просто приходить туди? Чи краще на перід написати?
-
Підкажіть будь ласка, як у Канаді з житлом? Які умови аренди?
-
Підкажіть, будь ласка, а як саме Манітоба допомагає перші 2 тижні з житлом? Планую надалі шукати знімати житло, але перші 2 тижні це ступор, бо нема знайомих...
22 Jan 2023, 19:22
43500/123850
about 7 hours ago