Українська Канада
-
Ми чекали декілька тижнів
-
Громадо, будь ласка, допоможіть мені. Мати народилася в СРСР, в Саратові, в кінці 70-х років переїхала в Україну, так і залишилася, після здобуття Україною незалежності, взяла паспорт України, одружена з батьком протягом 43 років. ( харків'яни) заповнюю анкету, коли здобули громодянство, громадянство при народженні було Радянський Союз, і коли отримав українське громадянство вже вона не пам'ятає. Я пишу День незалежності? Або що ? В документах яки встигли забрати х Харьківа, нема нічого.
-
Я думала , можна паспорт відправляти , але я ще розбираюсь з тим, що далі
-
Комусь вдалось сьогодні дозвонитись в ВЦ Варшави? Мене так і не з'єднало з оператором.
-
Підскажіть, будь ласка. Ми відправили паспорти, але я так розумію вони ще в дорозі, бо немає сповіщень. Але через деякі обставини відправили з запізенням, бо були потрібні документи на руках. Чи може бути відмова, якщо сплинуть 30 днів з моменту запиту паспортів? 🥺
-
Зрозуміла! Можливо, вам тоді схвалили дозвіл на в'їзд до Канади. Перевірте, чи є якісь листи
-
Дивіться, я з України, з Чернівців і 40 днів після Великодня у нас вітаються : Христос Воскрес, а відповідають : Воістину Воскрес. Дивно, бо паспорти я не відправляла нікуди, а біометрію в п,ятницю здала, це не може бути добро на візу ,я думаю це схвалення на розгляд, але, перепитую
-
Мені те саме прийшло😁👌 поздоровляю
-
Не зрозуміла вашого привітання 😄 Але це значить, що візу вклеїли
-
Добрий день! А якщо я здаю біометрію в Варшаві то й паспорт треба відправити туди? Чи можна в інше місце?
-
Ні, це номер куди мені Посольство сказало дзвонити +1
-
Це програма emergency, для тех хто, покинув Україну з-за війни. Тому подаватися в Україні це не розумно. Якщо посольство відкрилося це значить, що дуже скоро програму можуть закрити.
-
Так можете відправляти куди завгодно. Але дуже багато паспортів зараз губляться, краще віддати на руки, а ніж через пошту
-
Ось як варіант для життя дуже чудова Українська спільнота в цій провінції, почитайте. t.me/ManitobaLife
-
Кто ещё в Украине, слышала что открыли посольство Канады в Киеве