Українська Канада
-
WestJet 300-500 євро
-
Скиньте будь ласка файл згоди який треба відправляти з паспортами
-
Олег,дякую за увагу
-
Для того,що зараз не планую виїзжати і хочу вклеїти її ,щоб вона була .
-
Підкажіть будь-ласка хто купував білети по доступним цінам?і де?радили в групі через додаток airfrance купувати,але ціни досить великі.
-
Это 6 месяцев и в другой стране ,если не в Канаде ?
-
6 місяців
-
Подскажите пожалуйста ,если получила электронную визу ,сколько мне дано времени на ее вклейку ?
-
Має прийти електронний лист про те що ваш паспорт отримано візовим центром
-
Доброго дня! Така ситуація, скоро їдемо здавати біометрію, старий паспорт закінчується термін, позавчора отримала новий. З яким тоді паспортом перетинати кордон Польщі - з тим що закінчується, чи новим? Номер нового уже відправила в кризову форму.
-
Добрий день, скажіть якщо летіти в Вінніпег через Монреаль то work permit треба ставити в Монреалі?
-
Добрий день. Можливо хтось забирав особисто паспорт з візового центру у Відні не дочекавшись отримання смс? Заявка схвалена, віза вклеєна, але ніяких смс не надходить.
-
Добрий день! Мені схвалили візу, тепер хочу її вклеїти. Чи може хтось, будь ласка, підказати, чи треба заздалегідь робити appointment для цього? Якщо так, то як саме?
-
Скажіть будь-ласка, що змінюється в анкеті, коли вже склеїти візу у паспорт?
-
Дякую Вам за допомогу.
-
Це хороші новини. Щиро дякую.
-
Дякую. Я так розумію якщо не приходить потрібно подавати нову заявку правильно?
-
Канадська система так не працює Є конкретні умови імміграції Все Казки про полезность канадє або правильних чи неправильних мігрантів то і є- просто казки
-
Ви не орієнтуєтесь по термінах приблизно? Трохи хвилююся оскільки на біометрію дається 30 днів і від сьогодні чоловікові вже ці дні рахуються(
-
Тобто решта прийде згодом?
22 Jan 2023, 19:22
43790/123963
36 minutes ago