Українська Канада
-
Прийшло для бабусі, якій я допомагав роботи документи, 75 років, без закордонного паспорту. так що якщо у вас чи ваших родичів немає закордонного паспорту, сміливо подавайтеся все можливо.
-
Можливо, комусь буде цікаво як виглядає дозвіл для людей без документів на в’їзд :
-
Дякую !
-
Можно лично, но пишут люди что нужен аппоинтмент. Я отправляла обычной Пошта Польска, они быстро доставили, смс прислали. Вобщем все хорошо прошло
-
Телефонуйте їм
-
Вы самое главное укажите, где были и все
-
Да нет, не надо. Во всяком случае, я спрашивала людей, которые только первую страницу заграна прикрепили и у них уже виза
-
Да, я выехала в чехию и вклеила в пасспорт чешскую визу ( это не запрещаеться) но этой страници в пасспорте не было когда я прикрепляла фото к анкете
-
Якщо 15 травня виліт ,то arriveCan заповнювати 12-15 травня ,72 години до вильоту ?
-
В смысле чешскую визу? Вы имеете в виду защиту в Чехии?
-
Подскажите пожалуйста если после подачи анкеты получила чешскую визу нужно куда то это отправлять?
-
Можна забирати самому. Здавала паспорти сама. Забирати теж буду сама, на всю сім'ю . Попередили тільки, що повинна мати свідоцтво про одруження, щоб змогла забрати паспорт на чоловіка.
-
Я не буду відправляти друзі з Варшави я я знаходжусь к Україні
-
Потрібно зареєструватись на подачу паспорта.
-
Не зрозуміла ваше питання?
-
Можна,вул.Хлодна 51.
-
Там буде не легше ніж в Швейцарії Программа CUET Про цю програму вся група)
-
Так можливо але берить запас часу між рейсами великий, тому що в Торонто будете проходите всі процедури з іміграційною службою щоб хватило часу.
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, як мені з сім'єю переїхати до Канади. У мене 5 дітей, всі неповнолітні. Зараз ми знаходимося в Швейцарії, отримали статус S, але вже третій місяць, як я безробітня, і без житла. Підкажіть будь-ласка, чи є можливість якось потрапити до Канади. Дякую
-
Залежить від центру. У Варшаві лише поштою
22 Jan 2023, 19:22
44011/124727
about an hour ago