Українська Канада
-
Да, я выехала в чехию и вклеила в пасспорт чешскую визу ( это не запрещаеться) но этой страници в пасспорте не было когда я прикрепляла фото к анкете
-
Якщо 15 травня виліт ,то arriveCan заповнювати 12-15 травня ,72 години до вильоту ?
-
В смысле чешскую визу? Вы имеете в виду защиту в Чехии?
-
Подскажите пожалуйста если после подачи анкеты получила чешскую визу нужно куда то это отправлять?
-
Можна забирати самому. Здавала паспорти сама. Забирати теж буду сама, на всю сім'ю . Попередили тільки, що повинна мати свідоцтво про одруження, щоб змогла забрати паспорт на чоловіка.
-
Я не буду відправляти друзі з Варшави я я знаходжусь к Україні
-
Потрібно зареєструватись на подачу паспорта.
-
Не зрозуміла ваше питання?
-
Можна,вул.Хлодна 51.
-
Там буде не легше ніж в Швейцарії Программа CUET Про цю програму вся група)
-
Так можливо але берить запас часу між рейсами великий, тому що в Торонто будете проходите всі процедури з іміграційною службою щоб хватило часу.
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, як мені з сім'єю переїхати до Канади. У мене 5 дітей, всі неповнолітні. Зараз ми знаходимося в Швейцарії, отримали статус S, але вже третій місяць, як я безробітня, і без житла. Підкажіть будь-ласка, чи є можливість якось потрапити до Канади. Дякую
-
Залежить від центру. У Варшаві лише поштою
-
Якщо за мене зроблять які нюанси з документами
-
Підкажіть будь ласка, з візового центру Варшави можна забрати документи самому (без кур’єра)?
-
Дуже дякую!
-
Вона звернулася до волонтерів на жд вокзалі у Варшаві. Заповнила анкету і через деякий час з нею зв'язалися і вона отримала квиток. Якщо не помиляюся, безкоштовні рейси є тільки з Варшави. Про інші не чула.
-
А як вона знайшла безкоштовний рейс до Торонто? Це з якої країни?
-
Добрий день! Дитині 11 років, читала, що в Канаду ПЛР тест відмінили, а чи не буде проблем при перельоті з пересадкою через Німеччину?
-
Відправляли мої знайомі, тому опишу, як вони це робили: 1. В конверт склали обидва паспорти, consent form на кожного, квитанція про оплату за зворотню доставку за кожен паспорт, листи-запрошення на вклейку віз для кожного. Окремо ще вклали два папірці з іменами, телефонами та адресами для зворотньої доставки (для двох паспортів відповідно). 2. Відправили DHL, вказували, що в конверті документи. 3. Далі, отримали мейл, що паспорти з вклеєними візами повернулись до Варшави, а в наступному мейлі прийшла інформація, що відправили паспорти кур’єром (це було 20.04). І вранці 22.04 кур’єр приніс додому конверти з паспортами. Знову ж таки, без всіляких попереджень, дзвінків, смс.
22 Jan 2023, 19:22
44018/124727
about 2 hours ago