Українська Канада
-
Скажіть, паспорт можно особисто здати на вклєювання візи у візовому центрі, чи тільки поштою надіслати?
-
Якщо ви будете вилітати в Канаду без пересадок з країн, вказаних у списку, тоді вам не треба вклеювати в паспорт візу. Цей лист є одноразовий дозвіл на в'їзд до Канади.
-
А є якісь обмеження в часі для надсилання паспорту на вклейку візи, якщо прийшла foill less, проте я хочу візу вклеїти?
-
Доставка не очень работает. Есть нехорошие случаи. Если есть возможность , лучше забрать лично/попросить кого то
-
Привіт) А зараз у візовий центр у Варшаві , працює як? Паспорт сама приїжаєш забирати? Чи все таки доставка нормально працює?)
-
Ви праві, кілька моїх знайомих втекли з Маріуполя через територію рф. Ще й мусили там оформляти якісь документи щоб мати право пересуватися територією, але на щастя усі вибралися до Польщі через Білорусь. Знаю випадки що і в Естонію виїжали
-
Вы тоже не расбрасывайтесь такими рекомендациями. Человек из Мариуполя выехал через расею в Польшу! Просто потому , что в Украину невозможно выехать сейчас (моя семья, 9 человек не может выехать в Украину, хотя очень хочет). Ваше осуждение в данном случае неуместно