Українська Канада
-
Дякую.
-
у 2014 році не було змін до кримінального кодексу України щодо окупації та кримінальну відповідальність. У 2014 року для всіх це була криза, а для України війна.
-
Привіт) А зараз у візовий центр у Варшаві , працює як? Паспорт сама приїжаєш забирати? Чи все таки доставка нормально працює?)
-
Вас ніхто ні вчому не звинувачує вам дають поради з юридичної сторони як себе захистити у майбутньому, я працював з біженцями з Сирії і саме головне це зафіксувати свій статус, війна закінчиться буде тяжко доказувати свою правоту це нажаль таке на сьогодні міжнародне право, а з моральної точки всі ми Українці з вами кожен пройшов свій нелегкий шлях. Та наші люди нехтують юридичними питаннями але юрист це як психолог, стоматолог вирішує найболючищі питання. Сіндром війни у кожного в голові уберіть сварки як би тяжко не було треба допомагати сьогодні а ні завтра коли вже запіздно.
-
Я обирала інше
-
Ні хто нікого не звинувачує якщо ви тікали від окупантів у суді буде достатньо доказів щоб підтвердити це звичайна процедура зняття з себе порушення у звязку з тим що в Україні та інших державах на сьогодні переміщення осіб здійснюється через прикордонні пункти пропуску якщо ви не внесенні у базу виїзду то ви автоматично є порушником що незаконно перетнули кордон, за міжнародними правилами ви повинні звернутися в ту державу яку незаконно потрапили за статусом біженця і вас захищає вже ця держава, а так як ця програма не надає не якіх статусів то і ви не визнаєте себе як особа що тікає від війни в Україні, також якщо ви визнані біженцем ви немаєте право повертатися в Україну та вам видаютьмя тимчасові документи тої країни яка вас захищає. Це звичайна практика юриспрюденція де з вами будуть розмовляти по букві закону як і в Канаді. Всім добра.
-
Спасибо что вы за меня переживаете и тратите время!!! Жаль что жители Мариуполя об этом не знают, ведь у них нет электричества и интернета уже почти второй месяц. Нет новостей из Украины. И границы там тоже нет никакой, и пограничников. И списков таких нет. Жаль конечно пограничников. И сотрудников СБУ и полицию и ВСУ брошенное в Мариуполе. Нас всех кинули и обвинили сами незнают в чем. А меня пугать не надо, я видел такое что на уши не натянешь. Эти сопли мажьте в другом месте. Мой закон номер один это дети и жена. Жаль что я это написал. Ведь я ни кому ничего доказывать не собираюсь. И не оправдываюсь. Просто сепдце разрывается. Админ который еще не прочитал удалит сам эту переписку. А я уже час назад отписался. Сюда писать не нужно.
-
Коли будете продовжувати Українськи паспорти через консульство України чи отримувати документи Вас будуть виявляти, якщо ви виїхали через окуповані території під час військового стану то підпадаєте до кримінальної відповідальності за стаття 332-1 ККУ. Порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї. Також усі громодяни яки так виїхали внесені до списків розшуку через інтерпол. Канада тісно співпрацює з інтерполом та таких порушників будуть вияаляти та передавати до слідства України де суд буде визнавати ступінь провини за кримінальне правопорушення. Також Канада анулює всі статуси які були отримані особою порушником.
-
Дякую, добра порада.
-
Дякую, заходила на сайт перевізника, там дорожче виявилось.
-
у ФБ ще киньте ще питання - почитаєте, що пишуть
-
Дякую, а то шось боязно.