Українська Канада
-
Спасибо что вы за меня переживаете и тратите время!!! Жаль что жители Мариуполя об этом не знают, ведь у них нет электричества и интернета уже почти второй месяц. Нет новостей из Украины. И границы там тоже нет никакой, и пограничников. И списков таких нет. Жаль конечно пограничников. И сотрудников СБУ и полицию и ВСУ брошенное в Мариуполе. Нас всех кинули и обвинили сами незнают в чем. А меня пугать не надо, я видел такое что на уши не натянешь. Эти сопли мажьте в другом месте. Мой закон номер один это дети и жена. Жаль что я это написал. Ведь я ни кому ничего доказывать не собираюсь. И не оправдываюсь. Просто сепдце разрывается. Админ который еще не прочитал удалит сам эту переписку. А я уже час назад отписался. Сюда писать не нужно.
-
Коли будете продовжувати Українськи паспорти через консульство України чи отримувати документи Вас будуть виявляти, якщо ви виїхали через окуповані території під час військового стану то підпадаєте до кримінальної відповідальності за стаття 332-1 ККУ. Порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї. Також усі громодяни яки так виїхали внесені до списків розшуку через інтерпол. Канада тісно співпрацює з інтерполом та таких порушників будуть вияаляти та передавати до слідства України де суд буде визнавати ступінь провини за кримінальне правопорушення. Також Канада анулює всі статуси які були отримані особою порушником.
-
Дякую, добра порада.
-
Дякую, заходила на сайт перевізника, там дорожче виявилось.
-
у ФБ ще киньте ще питання - почитаєте, що пишуть
-
Дякую, а то шось боязно.
-
але ОБОВ'ЯЗКОВО зайдіть ще на сайт самого перевізника і, якщо ціна така сама - то краще у перевізника напряму брати
-
пару раз було. років 2 назад. нормально. у них із Ryanair (європейський лоукосер) були якісь незлагоди минулого року але зараз все тихо
-
Доброго дня,маю таке запитання,ми вчора прилетіли до Торонто,в аеропорті нам поставили якийсь штамп в паспорт,ми заповнили форму і нам сказали що ми отримаємо ворк перміт на емайл? Чи в когось була подібна ситуація?
-
Підкажіть будь ласка, хто небудь купував квітки через Kiwi.com? Коли небудь, це більш менш надійно?
-
у цій групі маса інформації. там читайте стрічку - впенена, знайдете, бо там багато тих, хто живе давно або уже переїхав
-
Хтось може мені щось порадити чи поділись своїм досвідом. Ми з чоловіком (не Українець) і двома малими дітьми вирішили їхати до Канади. Але є сумніви. Я дуже хочу поїхати і працювати, отримати там освіту і вивчити досконало англійський язик. Хочу щоб мої діти отримали канадську освіту. В мене є повна загальна середня освіта і незакінчений ХНУВС. В чоловіка дві вищі освіти і середній рівень англійської мови. Але він дуже переживає чи знайде роботу. Переживає щодо того як буде як ми прилетимо в Канаду і що після того. Хто нас зустріне, як найти житло, як без машини обійтись на перший час. Після аеропорту нам треба зразу поїхати щоб була готова квартира бо в нас дитинці 4 місяці а іншій 9 років. І ми дуже переживаємо щодо цього. В Канаді нікого не маємо, щоб нас зустріли і приймили на кілька днів. Можливо хтось поділиться своїм досвідом як шукали житло будучи ще в Україні чи в Європі? Дякую за здалегідь🙏