Українська Канада
-
у ФБ ще киньте ще питання - почитаєте, що пишуть
-
Дякую, а то шось боязно.
-
але ОБОВ'ЯЗКОВО зайдіть ще на сайт самого перевізника і, якщо ціна така сама - то краще у перевізника напряму брати
-
пару раз було. років 2 назад. нормально. у них із Ryanair (європейський лоукосер) були якісь незлагоди минулого року але зараз все тихо
-
Доброго дня,маю таке запитання,ми вчора прилетіли до Торонто,в аеропорті нам поставили якийсь штамп в паспорт,ми заповнили форму і нам сказали що ми отримаємо ворк перміт на емайл? Чи в когось була подібна ситуація?
-
Підкажіть будь ласка, хто небудь купував квітки через Kiwi.com? Коли небудь, це більш менш надійно?
-
у цій групі маса інформації. там читайте стрічку - впенена, знайдете, бо там багато тих, хто живе давно або уже переїхав
-
Хтось може мені щось порадити чи поділись своїм досвідом. Ми з чоловіком (не Українець) і двома малими дітьми вирішили їхати до Канади. Але є сумніви. Я дуже хочу поїхати і працювати, отримати там освіту і вивчити досконало англійський язик. Хочу щоб мої діти отримали канадську освіту. В мене є повна загальна середня освіта і незакінчений ХНУВС. В чоловіка дві вищі освіти і середній рівень англійської мови. Але він дуже переживає чи знайде роботу. Переживає щодо того як буде як ми прилетимо в Канаду і що після того. Хто нас зустріне, як найти житло, як без машини обійтись на перший час. Після аеропорту нам треба зразу поїхати щоб була готова квартира бо в нас дитинці 4 місяці а іншій 9 років. І ми дуже переживаємо щодо цього. В Канаді нікого не маємо, щоб нас зустріли і приймили на кілька днів. Можливо хтось поділиться своїм досвідом як шукали житло будучи ще в Україні чи в Європі? Дякую за здалегідь🙏
-
Тут є пару людей, які постійно тут пишуть і доказують свою правоту Це їх наркотик Дайте людям то, шо їм треба, бо псіхами стануть
-
припиніть чвари, будь ласка. зараз складно бути "правильним". не захищаю нічію позицію. але з таким самим успіхом усі, хто лишається в Україні повинні ненавидіти усіх, хто у цьому чаті за те, що "валять з країни подалі". кожен має свій шлях і приймає свої рішення на свій розсуд, ситуацію і совість
-
Приклад маєте?