Українська Канада
-
Христос Воскрес! Сертифікату в дії з ковід. сертифікатом достатньо? Чи треба паперовий док?
-
Дякую.
-
Почитайте правила, я не хочу нi з ким сперечатись.
-
Питання. Якщо ми подалися родиною. Нам дали візу. Нам треба їхати всім разом ? Я хочу приїхати , знайти житло, а потім мама з моїми дітьми приїде. Чи обов'язково всім разом ? Будь ласка підкажете
-
Пишiть будь ласка украïнською, такi правила групи
-
Людина адекватно вiдповiла iншому чоловiку, лиш за те що вiн пише на росiйськiй мовi, треба дати попередження, нiчого поганого вiн не написав
-
Вася привет мы выехали из мариуполя в польшу через рф. Тут делаем документы. В ростове биометрию можно сделать 100%. в краснодаре вроде тоже. Но точно не скажу. Все равно лететь дешевле из европы. Из грузии билеты бешенные. Если ты с семьей то проще рвануть через прибалтику в польшу или германию. Если ты один то можно и через грузию. Если будут вопросы пиши в личку.
-
У мене мультивалютна карта, закинув туди євро і оплатив.
-
Вам потрібно відкрити рахунок в місцевому банку ,та оплатити ,взяти квітанцію та покласти в конверт з паспортом
-
Доброе утро ))Вчера на мыло пришло сообщение на одноразовый въезд в Канаду.Просто столбиком UCI .... Имя фамилия .... Дата рождения..... Проездной документ..... Страна выдачи проездного документа ...... Контрольный листок ...... Количество вьездов в Канаду ..... И дата действий визы ..... Я хочу вклеить визу в паспорт, я правильно понимаю, что мне надо этот столбик распечатать и отправить в визовый?! И второе самое важное ,там есть ошибка в цифрах паспорта ,что указать в кризисной форме в столбике что тебе нужно сделать (What do you need to do )?)