Українська Канада
-
Вітаю, можливо хтось може підказати по страхуванню. Я хочу арендувати трак в Юхоллі, але вони пропонують тільки страховку, котра страхує тільки їх трак. А як застрахувати мою відповідальність перед третіми особами, в випадку коли я винен?
-
Ох у них і ціни🥲
-
бляха, аір канада, мені з ванкувера до монтеаля на двох в одну сторону було 1к баксів(
-
Westjet, air Canada
-
яких саме?
-
На сайтах
-
де дорожче?
-
Просто коли я дивлюсь на ківі та на сайтах різниця майже 400 євро…
-
Skyscanner
-
я дивлюсь квитки на Ківі.ком но купляю на офіційному сайті після того як вибрав
-
Добрий вечір, підскажіть будь ласка, на яких сайтах краще шукати квитки до Канади ?
-
точно не варто
-
від банку Desjardins попробуйте позвонить
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка компанію яка займається страхівками для машини в Онтаріо?
-
Щоб ви знали, після Польші наприклад в Германії досить багато відмов. Так що не все так гарно
-
Підкажіть будь ласка, якщо хтось робив помилку при заповненні анкети на візу, і писав в центр, щоб цю помилку виправили, Як довго ви чекали відповіді? Я зробила помилку, написала їм по тії формі, якій мені сказали, и до сих пір вони нічого не виправили.
-
Дайте щось з парацетамолом. Ібупрофен і парацетамол можна вживати через 4 години, бо це різна діюча речовина. Нам лікар завжди радив додавати до парацитамолу півтаблетки аналгіну, якщо потрібно швидко збити.
-
Навряд, просрочений паспорт - це недійсний паспорт.
-
Це відгуки імміграційних консультантів. Я нічого не придумала. Вони розповідали про відмови у Польщі і Франції. При чому вже не одноразові. Нащо ображати що я несу якусь нісенітницю
-
Я ще раз пишу, мені все одно до цієї теми. Вона мене не стосується. Але інші можуть попасти в не дуже гарну ситуацію.
22 Jan 2023, 19:22
4420/124323
14 minutes ago