Українська Канада
-
Skyscanner
-
я дивлюсь квитки на Ківі.ком но купляю на офіційному сайті після того як вибрав
-
Добрий вечір, підскажіть будь ласка, на яких сайтах краще шукати квитки до Канади ?
-
точно не варто
-
від банку Desjardins попробуйте позвонить
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка компанію яка займається страхівками для машини в Онтаріо?
-
Щоб ви знали, після Польші наприклад в Германії досить багато відмов. Так що не все так гарно
-
Підкажіть будь ласка, якщо хтось робив помилку при заповненні анкети на візу, і писав в центр, щоб цю помилку виправили, Як довго ви чекали відповіді? Я зробила помилку, написала їм по тії формі, якій мені сказали, и до сих пір вони нічого не виправили.
-
Дайте щось з парацетамолом. Ібупрофен і парацетамол можна вживати через 4 години, бо це різна діюча речовина. Нам лікар завжди радив додавати до парацитамолу півтаблетки аналгіну, якщо потрібно швидко збити.
-
Навряд, просрочений паспорт - це недійсний паспорт.
-
Це відгуки імміграційних консультантів. Я нічого не придумала. Вони розповідали про відмови у Польщі і Франції. При чому вже не одноразові. Нащо ображати що я несу якусь нісенітницю
-
Я ще раз пишу, мені все одно до цієї теми. Вона мене не стосується. Але інші можуть попасти в не дуже гарну ситуацію.
-
Підкажіть, будь ласка, може хтось стикався... закордонний паспорт прострочений, віддали на продовження, але досі не продовжили... чи можна заповнювати заявку на візу з простроченим паспортом
-
Ок, вірте телеграм каналам , ваше право, не буду більше нічого писати з цього приводу
-
Читайте уважно. Я з самого початку писала, що логіки у цьому немає. Як і зв'язку. Не треба перекручувати мої смс, будь ласка. Офіційної інформації немає, як і про те, що це ніяк не впливає Є люди, які попали у таку ситуацію, і ділилися досвідом. Все
-
Вам людина пише про необхідність перевіряти інформацію в офіційних першоджерелах. Ви натомість продовжуєте наполягати на правдивості даних, які отримали в якихось французьких телеграм-групах від невідомих вам осіб, і чомусь непохитно продовжуєте вірити у правдивість самого факту такого чужого "досвіду", що він таки дійсно мав місце :)))
-
Я прекрасно це розумію. І також завжди усі писали, що це ніяк не впливає. До потоку відмов у Продовженні прихистку через наявність візи.
-
У мене канадська віза, я отримав прихисток в європейській країні! Ви розумієте, що віза це лише право на відвідини тієї країни яка видала візу? У візі не вказано , що людина буде отримувати якусь допомогу і т.і. Як на цій підставі можуть відмовляюґти??? Ну просто неможливо читати такі вкиди....
-
Так у вас такий же вкид, як і мій. А ви говорите про офіційну інформацію. Пришліть її, я вибачусь за вкид та дезінформацію.
-
Пришліть офіційну інформацію де написано що канадська віза впливає на отримання прихистку. Пишу з власного досвіду, що не впливає ніяк , абсолютно
22 Jan 2023, 19:22
4428/124284
about an hour ago