Українська Канада
-
Раджу вам просто написати в кризисну форму, бо ми ще 30 березня здали біометрію, довго і нудно чекали, написали після місяця в кризисну форму, вони відповіли, що наша заявка справді є, воно ще обробляється і не знаю чи повпливало це чи ні, але за два дні отримали візу
-
знайшов таку інфу скажіть, на що впливає цей повнолітній вік?
-
Теж саме. Але будемо робити паперову:)
-
А хтось знає чи можна якось свою заявку анулювати і заповнити вже все наново? Бо реально мені здається що на деяки заявки просто забили. І ще, чи хтось з тих хто довго чекає отримав на днях візу чи запит на паспорти?
-
Хм, цікаво
-
Добрый день . У меня также
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Доброго дня. Отримали foil-less візу, але лише листом на пошту, тобто не було файлу pdf, то так у всіх чи це щось в нас не так?
-
Переделывать документы , на какие ? Вы могли б поделится источником , пожалуйста, хотелось бы разобраться в этом вопросе . Спасибо заранее
-
Такии правела программы! Или пусть анулируют визу и подаються занаво но уже вместе!
-
Ви заново там подаєте и переробляєте документи.
-
Дякую!
-
Я відправляв
-
По этой программе уже никак, придеться ему подаваться на визитор визу на общих правелах.
-
Якщо зараз поїхати по foil-less, чи можна буде отримати мульті в Канаді і як проходить цей процес?
-
Доброго дня! Підкажить, хто знає як зателефонувати в Канаду за номером +1 (613) 321-42 43 Щоб було дешевше ?
-
Если получил foil-less visa и он на полгода. Хочу отправить паспорт на вклейку визы. Есть вероятность того , что вклеят визу на больший срок или тоже на полгода?
-
/ban@AwesomeBanBot
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Може підкажете щодо підтвердження диплому лікаря? Де можна подивитись інформацію? Бо чимала вже багато, а чим більше читаю, тим більше заплутуюсь…
22 Jan 2023, 19:22
44456/123825
26 minutes ago